WELCOME WEEKEND!

Visar lite pics från vårt vardagsrum denna fredag!
Välkommen Fredag!
Åhh, då var det veckans bästa dag igen:)! Och vet ni vad jag har med mig hem från jobbe idag?! En älgstek. Guuuuuud så gott! Vi älskar vilt i denna familje. Och Daddy är bäst på att tillaga vilt också:)! Det är nämligen så att jag har fått denna stora stek av en patient som jagar. ( obs! det är ingen muta:)) Men denna patient vet att jag är helt galen i vilt. Så när han var hos oss första jakt dagen, då man fick jaga älg. Så sa han att om jag skjuter någon älg så lovar jag att du kommer få en stek av mig. Och vipps, så stod han där i dörren i dag med en stor älgstek till mig och en till tandläkaren G. Härligt!

Satt just här och åt vindruvor när jag kom på att jag skulle fota stället där jag satt och bläddra i lite tidningar i dag.

Nu har jag ev beställt en fårskinn till från Gottland?! Kvinnan som jag beställer av har just fått nya fårskinn. Jag har beställt en svart. Men hon hade ingen helsvart denna gång. Men en svart/mörk grå. Hon skulle sända över lite bilder till mig i helgen så jag kan se om jag gillar den. Hon har såååå fin kvalite på sina fårskinn så jag vill bara beställa via henne.

Min skapar hatt:)!

 

Nu måste jag rusa och hämta min små sessor. För här hemma skall det fredagsmysa i massor. Jag har tänkt att tillaga en stek ( icke älgen) som har legat i timjan, rosmarin marinad över natten. Och till det så skall jag servera rosa potatis, gräddsås och vinbärsgelé. Och till efterrätt så blir det persikapaj med vaniljsås = mums!
Fredagslåten på Youtube är denna här hemma hos oss idag. Älskar denna vidion. För övrigt om ni hamnar på Joe & The juice i köpenhamn som vi gjorde i sommras. Då måste ni testa drinken Sex me up ♥ kärlek så god den var!
KRAM

7 thoughts on “WELCOME WEEKEND!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *