Vitt, Vitt & åter igen Vitt


 
Basen är nu vit här hemma. Våra väggar är målade med siden matt färg. Det var fint för några år sedan, men det är mindre fint nu 7 år senare och  två barn mer i familjen. I sommar skall dessa väggar målas om i halvblankt obruten vit. Idag tänkte vi besöka en färgaffär och kolla ut en bra färg till vårt sommar  projekt här hemma. Jag kan tänka mig ganska blanka väggar?! Undra hur det ser ut? Det är ju praktiskt om inte annat!
 

Nya vita sommar jeans från RaRe.

Jag har fixat lite här hemma igen. Den stora oljemålningen by Me  är nertagen. Och alla stolar är blandade i vardagsrummet. Gillar att se alla olika modeller och former. Det är bara charmigt så länge alla
stolarna går i samma färg.

Heeej sköna Söndag!

Har ni sovit bra vänner?

Gääääsp, vad trött jag är idag. För igår satt jag och Daddy uppe och såg
på en jätte mysig film med Julia Roberts EAT PRAY LOVE. Den var super bra. Den handlar om att Liz Gilbert (Julia Roberts) är övertygad om att livet  har mer att erbjuda än familj och karriär. Hon lämnar New York och ger sig  ut på en årslång resa till Italien, Indien och Bali där hon försöker hitta sig
själv med hjälp av god mat, meditation och förhoppningen att få uppleva sann kärlek. Kort sagt hon söker LYCKAN; KÄRLEKEN &MENINGEN MED LIVET! Filmen var ur charmig. Den rekommenderar jag er att hyra nästa gång ni skall se på film!

 

Annars så har vi här hemma just ätit frukost. Och sessorna är på väg ut till parken  för att se ett nytt nummer av festivalens barnteater.

 

Själv så sitter jag och bloggar här några minuter till. För snart skall vi åka  ner till Bomullsfabriken Nääs och kolla på deras Rea på barn avd. Sockret är behov av en sommar Jeans jacka bla. Sedan åker vi vidare till Göteborg och  kolla färg till våra väggar bla. Jag har en vision om hur jag vill att det skall se ut, så jag måste kolla upp om det är möjligt. Det är inte alltid att tanke och handling går i hop.
Önskar er en skön Söndag alla sköna bönor.

KRAM

Psst! Ni får ursäkta bild kvaliten. bildern är tagen med Daddys Iphone i lite skummt ljus sent igår kväll när jag dukar av kvällsmaten från vårt matbord i vardagsrummet.

4 thoughts on “Vitt, Vitt & åter igen Vitt

 1. Jenny says:

  Lustigt…den filmen pratade vi om på jobbet i fredags men ingen kunde komma på vad den heter..så tack!
  Promenad snart?

  kram kram

 2. tina says:

  Den filmen måste vi se! Tack för tipset. Det låter fint med lite blanka väggar…här går tankarna också mot att göra om lite inne och då i vardagsrummet/matrummet.Vägg ner och vad mer??ja det tål att tänkas på=)
  Ha en härlig söndag!
  kram!

 3. Room of karma says:

  Hej Jenny.
  Filmen är grym!!!

  Vill alltid med på en romenix!
  Har 8sr op på Måndag och är ensam sköterska så då blir det sent. Men senare i veckan! vi hörs.
  LOVE CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *