VITA GOLV OCH VIT TRAPPA

 

 

Ett vitt skinande vitt golv. 

.

.

.

.

.

.

.

Hello!

.

 Åhhhh, vad jag gillar våra vita golv. När solen strålar in genom fönsterna så lyser hela vårt hem upp i ett enda vitt sken, underbart! Man blir verkligen så pigg av detta ljusa hem. Allt som går att göra vitt är verkligen obruten vit. Både golv, tak och väggar. Jag har fått många frågor om jag tycker att det är jobbigt med vita golv om allt smuts syns osv. Svar: golven blir ju inte renare bara för att det inte syns liksom. Men jag tycker inte det är någon större skillnad. Men vi har en vitmålad trappa, och den får jag  jag därimot jobba för att hålla rent! Eftersom man ofta glömmer saker och springer då upp med skorna i trappan bara för att hämta något och då drar man ofta upp sand och dyligt på dom första trappstegen. Men ack, vad fint det är med en vit trappa ändå:)! Så jag tycker nog att det är värt jobbet.

 

 

 ..

.

.

.Nu skall jag ut i solen och promenera med vår lilla vovve. Det är bäst att passa på att njuta av solen, man vet aldrig hur länge det vara nu så här års. Det är ju lite tidigt att ta solen som en självklarhet?

.

.

KRAM

.

.

10 thoughts on “VITA GOLV OCH VIT TRAPPA

 1. helenasenklavardag says:

  Riktigt snyggt med vita golv, det är något jag verkligen önskar! Vi har vita trappor och det är som du säger där det mesta jobbet ligger och vi har mycket damm i trappen, fördelen är att nu syns det och går snabbt att ta bort! Vad har ni för golv som ni målat på! Golvbrädor,parkett eller laminat?
  Kram Helena

 2. wonderdeco says:

  Härligt med allt ljus som strömmar in. Du som gillar inredning borde kika in på inredningssidan wonderdeco.se. Härliga hemma hos reportage att inspireras av. Ett litet måndagstips från mig. 😉

 3. evalevabo says:

  Trappor blir ur smutsiga vilken färg man än har. Vi har ju mörk brun, bajs brun.. säger en del hihi. Så som man hade på sena 1800 talet. Skit !? vad smuts. Jag super pedant tyvärr får torka jämt tycker jag. Men jag är extremt noga.. jobbigt!!
  Kram

 4. mammaxtre says:

  Vitt och fräscht, det gillar jag.

  Solen har varit på+ besök även i Stockholm, dock har den inte värmt oss särskilt mycket, apkallt ute 🙁

  Trevlig helg!

 5. Miss Tess says:

  Förstår att du är supernöjd med allt det ljusa och vita, så himla härlig upplyftande känsla!

  Njut er helg.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *