VIP-mingel på MINI med 4 good

005g
 

Hej på er vänner!

.

Igår kväll var jag tillsammans med dessa två sköna bönorna Gabriella & Linn på VIP-mingel och spana in den senaste coola ”MINI:n” på Bilia Group MINI med goda snittar och ett gott glas bubbel i handen.

Dessutom var det Fashionshow med höstens & vinterns trender från JOY – och såklart lyxiga utlottningar i sann 4good som alltid, och denna gången hade jag turen att vinna vilket jag aldrig gör annars! Och för att boosta oss med extra inspiration så var även Leila Lindholm på plats och berättar sin story & signerade sin bok!

 

016

 

014

 

VIP-mingel på MINI med 4 good

 

Här har vi sköna 4 good teamet, de är helt fantastiska. Deras kvällar är alltid fyllda utav inspiration och överraskningar. Allt från god mat och dryck, kläder, kända människor till glädje och skratt.

,

VIP-mingel på MINI med 4 good

 

038

 

VIP-mingel på MINI med 4 good

 

 Och självklart så var det en tävling som vi deltar i här på bilden, där bästa bilden under kvällen vinner. Vi tre mer galna tjejer började styla om bilen med väskor och hundar från Mini för att få den perfekta looken:) Här har vi just packat för att dra på en tjej resa ner till värmen i Spanien, We love MINI ♥ Vad tycker ni om den bilden tjejer?!:)

.

VIP-mingel på MINI med 4 good

 

Vi tjejer hjälpte varandra för att få den bästa bilden. Här fotar vi några andra tjejer.

 

042

 

VIP-mingel på MINI med 4 good

 

Kolla kolla vad jag gick och vann med min lilla lott som vi fick i entrén, jo en cool orange MINI väska, jippi! Jag som ALDRIG vinner något! Jag har varit på flera 4 good kvällar och alltid suttit där och tänkt, åhhh vad dessa väskorna är coola. Tänk om man kunde få vinna en sådan. Efter att jag varit på flera kvällar och aldrig vunnit någon så gick jag själv och köpte mig en MINI väska i guld i våras. Och nu vann jag en, så sjukt roligt!! Vad säger man, helt plötsligt händer det!!

.

076

 Tvåbarnsmamman Leila Lindholm har skrivit mängder av kok- och inredningsböcker & bakat massa godsaker i tv (Leila bakar, Leilas mat, Leilas jul, Leila bakar i Frankrike, Leilas söta jul…. listan tar aldrig slut). Men jag har liksom inte riktigt kunna baka efter hennes recept då vi har både gluten intolerans och nötallergi att ta hänsyn till i vår familj. Men den senaste boken ”The Fresh Foodie” där hon visar på ett enkelt och inspirerande sätt hur du lagar ren mat utan tillsatser. Där har hon tydligt tagit hänsyn till matallergier det står tydligt vilka recept som är fria från olika basfödan som ägg, nätter och gluten. Vilket jag tycker är super bra! Jag har förknippat Leila med nötter nötter och åter igen nötter. Men hon berättade för mig hur man enkelt kan byta ut dessa nötter mot ev fröer och andra former av nötter som jag tål. Leila inspirerade mig till att köpa hennes bok och vilja testa på lite nya recept i köket!

 

 

Nu måste jag fixa lite här hemma, sedan bär det av till fest i kväll:)!

.

Önskar er alla en toppen fin fredag.

Kram/Carola

.

One thought on “VIP-mingel på MINI med 4 good

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *