VINTIPS AV AMARONE, ROSÉ OCH RÖDVIN TILL PÅSKMATEN

.

Vintips till påskmiddagen har ni här.

.

.

.

.

Hello!

.H

Mår ni bra alla fina läsare?.

Här har jag just kommit hem från storhandlingen av helgens alla läckerheter som skall lagas. Åhhh, vad jag älskar god, närproduserat kvalitets mat och kvalitets viner för den delen. Igår stod jag nog en timme för att bara läsa på alla viner för att absolut få den godaste vinet som passa just till dom rätterna jag tänkt mig. Jag fick dessutom hjälp av en duktig vinkännare på butiken:). Det är så himla roligt med goda viner och god mat tycker jag. Det skall liksom gifta sig i munnen, hihihi om ni förstår vad jag menar?!. Då har man lyckats!

.

Idag vill jag dela med mig av lite vintips.

.

.

.

Tommasi Graticcio Appassim Parz Nr:5354-01 Pris 89kr. En perfekt dryck till förrätten som är Carpaccio. 

.

.

.

A Amarone Nr: 12343-01 Pris 219kr. Passar perfekt till  huvudmenyn som är kolgrillad oxfile med potatisbakelse och vitlöksstekt sparris.

.

.

.

M de Minuty Rosé Nr: 2590-01 Pris 99kr. Kolla in vilken vacker färg denna rosén har – Ljuvlig! Jag köpte faktiskt denna dryck till min fina BFF när hon fyllde år förra veckan. Har aldrig smakat på den själv så det var en chansning. Har nu köpt den som ett efterrättsvin till färksa jordgubbar med hemmagjord vaniljglass och kolasås by Karma ♥.

.

.

.

KRAM

.

.

7 thoughts on “VINTIPS AV AMARONE, ROSÉ OCH RÖDVIN TILL PÅSKMATEN

 1. Miss Tess says:

  De två översta skriver jag självklart under på, Amarone-älskare som man är.

  Happy easter!

  Kram

 2. Milla says:

  Favoritviner! Personligen tycker jag det är helt onödigt att ha Amaronen till mat. Alldeles för mycket konkurrens med smaker, däremot till ost är det oslagbart. Ha en helg påsk! Kram Milla

 3. Stockholmaren says:

  Tack min BFF för det underbara vinet man blir bara glad av att titta på det fina guldiga förpackningen och den fina färgen på vinet. Men har tyvärr inte hunnit smaka på vinet. Men det kommer snart väl till pass. Tack och ha en underbar Påsk helg. Kram Stockholmaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *