VINTERKYLAN INSPIRERAR MIG

Snyggaste mattorna från Therese Sennerholt finna på Confidentliving.se

….

…..

Godeftermiddag Vänner!

 Jag vet inte om det är vinterkylan som påverkar mig men just nu inspireras jag av en massa ny inredning här hemma. Känner mig som en hemma katt som bygger ett nytt bo, hihihi. Jag har hittat en massa fina nya saker till lill sessans rum idag på nätet. Funderar på att byta lite tema helt enkelt?. Vill ha det lite mer stramare och modernare barnrum. Svårt att förklara ni kommer att få se, när det blir färdigt.

 

Denna lampan måste jag bara klicka hem till lill Dockans rum. Lampan heter Hayman Lampa och designad av Mick Born, Stina Sandwall, finns att klicka hem här. Lampan går att få i flera olika färger på sladden. Jag har inte bestämt mig vilken färg på sladden jag vill ha till barnrummet. Står och väljer mellan röd eller grön. Vilken färg tycker ni är finast?

In kommer en ny Junior Fatboy att få flytta in inom kort. Idag har vi en stor grå Fatboy men den känns för stor och klumpig här hemma. Sedan är det snyggare med en vit som smälter in i det vita golven och väggarna hemma hos oss. Den för inte göra förstor väsen om sig:).

Nu måste jag fixa lite mysfika. Stora Sockrets gudmor är nämligen på väg hit med sin lilla trollunge Astrid och dom kommer vilken minut som helst.

..

..

Ha en fin kväll vänner!

KRAM

8 thoughts on “VINTERKYLAN INSPIRERAR MIG

 1. Mita says:

  Fina bilder! ❤ Men 25 papp för mattan?! Ujuj.. Lite dyrt för mig.. Men superfina!! Gillade fatboy jr och så snygg i vitt! Tack för inspo! ❤❤
  Kram Mita

 2. Miss Tess says:

  Så kul med inredningsinspo. Surfar runt på alla favvoshopar som en tok för att hitta det rätta till nya hemmet:) Next thing(s), hallampor och entrelampor…tips?

  Gillade den röda sladden, är personligen inte så förtjust i grönt;)
  Funderar på en liknande variant till min entré fast liksom bara lampan…

  Kram

 3. mig&mitthem says:

  Så mysigt att göra i ordning i tjejernas rum….passa på sålänge som du har får lov att påverka. Min äldsta dotters rum är nu förtiden tapetserat med Justin Bieber….suck. Själv går jag omkring som en främling i mitt nya kök…men kul är det!! Andraadventskramar m

 4. Johanna says:

  Jag älskar ju grönt så för mig hade valet varit enkelt. Men, oavsett vilken färg du väljer tror jag att det kommer att bli snyggt 🙂
  Hoppas du haft en mysig 2:advent.

 5. Svart, vitt & rött says:

  Jädrans snygga mattor!! Men jag såg här ovan att de är riktigt dyra, jösses! Synd 🙂 Röd sladd hade jag nog valt… jättefin lampa! Härliga inspirationsbilder! Ha en go andra advent!

 6. Mia says:

  Helt klart så är den röda lampan snyggast. Det var ett bra pris på den också.

  Glöm inte att visa bilder från rumet när du är klar.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *