ESSIE

Att det är korall och pastell färger i vår har väl ingen missat?! Här har ni mina favoritfäger i vår på mina naglar.
Toodeloo Lördag!
Har ni sovit gott?
Här kör vi en lååååång frukost jag & Dockan. Daddy & stora syster yster är iväg tidigt denna morgon på egna projekt. Så idag blir det egentid för mig och lill Dockan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

VINTERJACKA & GRISEN MAGNUS

Bästa grisen Magnus. Dockans favoritgris som är med oss överallt där vi är! Idag var han med på Hemmakväll bla ……… Denna grisen är sliten, lagad och totalt otvättad för jag får nämligen inte tvätta grisen magnus. För grisar gillar inte att ligga i tvättmaskinen förstår ni! Det har Dockan berättat för oss, när vi varit på vippen att tvätta honom ♥ Om ni undrar så känns nästan grisen Magnus som en familjemedlem med egna åsikter och tankar mm ……….

Nattsudd!
Brrrr, här var det lite små kallt i småstaden i kväll. Så Dockan tog fram sin vinterjacka + sin Svea mössa. Och hon skulle promt ha det på sig. Hon är verkligen en bestämd dam som vet vad hon vill! (våran egna lilla charmiga Lotta på Bråkmakargatan).

Dockan på väg hem från Hemmakväll där hon har hyrt en favorit film ( samma film som hon hyrde sist vi var där) och en stooooooor påse godis. Här vankas det fredagsmys:)

Nu skall jag krypa ner i sängen och läsa den nya Family Living som kom med brevbärarna i morse. Det kom även en Scandic Living tidning med som ger oss lite sköna ider om sommar i Sverige. Eftersom vi stannar i detta avlånga land i sommar. Och kör på en riktigt stooooooooor och rolig vinter semester istället. Och självklart så skall vi besöka Allsång på skansen i sommar också. Vi var ju där förra året, bilder hittar du här och mer under Stockhoms fliken. Har ni hört att Måns blir årets programledare igen, jippi! Han gjorde ju halva programet – gillar han massor. Han lockar den yngre publiken också. Mina små sessor på 4 & 8år sitter och ser på Allsång på skansen ♥ Jag har inte sett vilka artister som kommer i år. Har ni hört vilka som kommer?! Nu måste jag sova lite ….

Stora godnatt kramar från Carola 

3 thoughts on “VINTERJACKA & GRISEN MAGNUS

 1. Husbysjutolfts says:

  godmorgon!! Ja det kanske är pollen. Förklarar varför jag nyser 711 gånger om dagen och att ögonen är helt kleggiga. Jamen jag somnar oxå i soffan eller i barnens sängar vid nattning. Brukar inte göra det. Trodde det var pollenmedicinen man vart trött av och det har jag inte tagit. Ska försöka stå ut att inte ta den heller för hur ska jag hålla mig vaken då!!Söt liten docka ni har, tycker det är störtskönt att dem har egen vilja, även om det kan tära på ens humör emellanåt 😉

  kram snygging

 2. Lisa says:

  Känner igen mig här. Jag har själv en liten bestämd dam här hemma.
  Fin bild på grisen;)

  Ha en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *