Vinter projekt

God morgon.

Som ni vet så är vi husvagnsägare, vi har en gammal hederlig vagn. Det är en 90 talare som vi älskar och nyttjar så ofta vi bara kan på både vår, sommar och hösten. Men som alla gamla husvagnar så måste man underhålla den. Inför nästa säsong så funderar vi på att piffa upp den invändigt. Den mörka 90 tals inredningen gör sig påmind på både golv och skåpluckor. Jag vill lägga in ett ljusare ”klick” golv och en snygg dekorplast på skåpluckorna.. Jag har hittat ett golv på ikea som jag tycker om, vi hade det i våran gamla lägenhet. Som dekorplast så har jag hittat en på solfilmskompaniet.se som jag gillar.

Som ni förstår så har jag nu börjat fundera på vinterns projekt. Skönt att veta att man inte kommer att gå sysslolös denna vintern heller, hi hi…..

För övrigt så planerar vi en längre resa med vagnen nästa sommar, förhoppningsvis så blir det ca 5 veckor runt om i Europa. Jag vill till champange och dricka bubbel, canncale och äta ostron. Min man vill längst ner till Gibraltar och kunna blicka över till Afrika. Och då passare det bra att ha rustat upp vagnen innan dess.

Ha en underbar dag

//CC

 

One thought on “Vinter projekt

  1. Anna / boihusbil.se says:

    Vad kul projekt, särskilt för dig kan jag tänka som gillar inredning 🙂 Gibraltar är speciellt, men väldigt kommersiellt. Vi bloggade om vårt besök där, ifall du vill läsa om det så vet du var du ska leta 😀 Lycka till med vinterns projekt och sommarens planering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *