Vintage By Fé Hila Long Sweater Mixed

Vintage By Fé Hila Long Sweater Mixed

 

Vintage By Fé Hila Long Sweater Mixed

 

Vintage By Fé Hila Long Sweater Mixed

 

Vintage By Fé Hila Long Sweater Mixed

 

Vintage By Fé Hila Long Sweater Mixed

 

Vintage By Fé Hila Long Sweater Mixed

 

.

Godmorgon 

.

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Denna hösten är ju bara den bästa shopping hösten genom tiderna, tror jag? Det är verkligen mina färger. Jag älskar verkligen jordfärger både är det kommer till mode och inredning. Men i inredningen så kanske jag är lite mer stram och svart/vit.

I höst så har verkligen  Vintage By Fé gjort ett uppryck i sin kollektion, om man får uttrycka sig så?!. Jag har köpt lite kläder från dem här och lite där. Men i höst så kan jag nog sluka hela kollektionen hahaha. Idag har jag min nya höstfavorit på mig från  Vintage By Fé, den heter Hila Long Sweater Mixed och den är en  oversized sweater. Materialet är en skön blandning av 70% acrylic 30% wool vilket värmer skönt i höst/vinter.

Den finns att köpa HÄR.

.

Önskar er alla en toppen fin dag!

Kram/Carola

2 thoughts on “Vintage By Fé Hila Long Sweater Mixed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *