VINN 500KR PRESENTKORT HÄR

Som ni vet så är jag svag för Pb home. Så på bordet idag lyser vår fina Medina lanterna ljuslykta .Finaste bricka 34 cm från Madam Stoltz. Dekorationsägg. Allt finns att klicka hem på finaste netbutiken Millamix . Där ni nu kan vinna 500kr presentkort, missa inte det!!

Godmorgon Sweeties!

Här hemma luktar det nybakat bröd – ljuvligt! I ugnen ligger nämligen mitt favorit Lchf bröd och gräddar:)! Idag har jag lagt i soltorkade tomater och fetaost. Rec hittar du här.
Och som ni ser så har även påsken fått smugit sig in lite smått hemma hos oss denna fredag:)! Visst är dom ljuvliga dessa silveräggen!! Jag skulle kunna ha dom året runt, eftersom dom är så diskreta och klassiskt silverriga. Det skriker liksom inte P.Å.S.K.

Jag säger bara Pb Home ♥
Ni har inte missat att delta i Millamix tävling här på RofK?


Ni kan vinna ett presentkort på 500Kr på Millamix.
Reglerna är dom här och dom är bus enkla:
1 lott. Gilla Millamix på Facebook här. Obs! Ni måste vara inloggade på Fb innan ni trycker på Gilla knappen!!!!!
2 lotter. Kika in på Millamix här och välj ut någon drömprodukt som du skulle vilja ha om du fick ett presentkort på 500kr. Samt skriv det i min kommentarruta nedan i detta inlägg här.
3 lotter. Kopiera bilden nedan (Kaninen från vänster kanten) och lägg den på eran bloggsida med länkat till denna tävling på RofK. ( så att tävlingen sprider sig)
Det går att tävla fram till Söndagen den 18:e kl 21,00!
Lycka till!

2 thoughts on “VINN 500KR PRESENTKORT HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *