VIN TIPS

.

Kloster Eberbach Riesl Spät Nr, 6257-01 Pris, 121kr

Detta vin var en spännande upplevelse. Den var både lite pärlande och söt men torr på samma gång. En minst sagt smakupplevelse. Jag tyckte den var god men med en aningens (kemisk) inslag som kändes lite konstig, men i samma ögonblick så upplevs den god på ett märkligt sätt. Det är ett glas vitt som man njuter av länge för den tar stor plats i munnen om ni förstår vad jag menar?:).  Jag kommer att köpa den igen alla gånger! Poäng 6 av 10.

 

.

Pierre Sparr Pinot Gris Nr, 2190-01 Pris131kr

Detta vin är absolut min favorit just nu. Den är torr och lagom balanserad på alla vis. Den är smakrik och rund i smakerna med ett inslag av blomster och honung Poäng 9 av 10

.

.

.

.

Godmorgon Lördag!

.

Idag har vi varit uppe med tuppen. Jag har faktiskt inte sovit så bra eftersom vår stora stolthet Sockret har varit på tjejfest igår kväll och sovit över där. Så känns det märkligt tomt här hemma denna morgon. Men det är väl bara till att vänja sig antar jag?!. Hon börjar bli stor nu, dagarna och åren går fortare nu än när dom var riktigt små tycker jag. Daddy har just försvunnit ut genom dörren, hans bröder har just hämtat upp honom för en rolig dag med varandra och deras far nere i Göteborg. Så nu sitter jag och liten Docka helt själva här hemma och smider planer för dagen.

.

Snart skall jag hämta stora Sockret, jippi ♥ och jag skall överraska henne med en dag full av shopping av klädet och fika på stan. Sedan skall vi hyra film och bara mysa på riktigt med båda mina skatter. Åhhh, vad jag längtar efter henne just nu!!

.

.

.

Önskar er en fin dag, så ses vi snart igen.

 (glöm inte att ni kan följa mig mer spontant på instagram ocskå där jag uppdaterar flera gånger om dagen jag heter roomofkarma)

.

KRAM 

4 thoughts on “VIN TIPS

  1. Marie says:

    Tack för tipset! Jag har köpt det översta vinet efter att läst din blogg. Hoppas nu att den är god. Vi får gäster på torsdag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *