Vin – Rocca Di Montemassi

289

 

293

Rocca Di Montemassi – Sangiovese 2013 Nr (4586) Italien, Toscana, Maremma Toscana

 Ett vin med fruktig smak med inslag av fat, körsbär, lakrits, vanilj och örter. Serveras vid 16-18°C till rätter av fläsk- eller lammkött.

.

.

.

Välkommen Fab Fredag

.

Idag måste jag tipsa er om ett super gott vin från Rocca Di Montemassi. Det är en vingård som jag och min man besökte för många år sedan tillsammans med några utav våra vänner. Det var ett vackert beläget vingård jag sent kommer att glömma. Högt uppe på ett berg låg det i Toscana. Vi köpte med oss många flaskor hem från denna vingård. Men tyvärr så är dessa flaskor uppdruckna:). Men jag är säker på att hit kommer jag/vi att återvända igen. Men fram till dess så kan jag köpa denna goda vinbox och drömma mig tillbaks. Jag skall faktiskt erkänna att jag brukar inte köpa vinboxar men på senare tid så har jag faktiskt hittat några som jag tycker om. Det är ju ändå väldigt enkelt och smidigt på somrarna då man har grillfester och man har svårt att öppna en flaska mitt i veckan för bara ett halv glas vin si så där. Då tycker jag att det är smidigt med baginbox.

Detta är dagens tips till ert vin i helgen!

.

Vi ses

Kram/Carola

3 thoughts on “Vin – Rocca Di Montemassi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *