GÖTEBORGS CENTRALSTATION

by CC
Godmorgon alla sköna bönor!
Idag bjuder jag er på lite vimmel kort från Centralen i Göteborg igår eftermiddag. Det har varit mycket flängade i Göteborg de sista dagarna. Och självklart så har  jag min vän Canon med mig. Tog lite pics när jag ändå satt där i solen och väntade.

Här hemma har vi just stigit upp och ätit en frukost. Idag är planerna att bara hänga  och ta det lugnt= härligt! Jag tänkte ta lite pics till Inspirations fabriken här hemma idag. Har inga planer på vad. Det återstår att se vad jag känner för. Ni är välkommna till att titta in lite senare här på bloggen.
Med det så önskar jag er en super fin dag i solen.

 KRAM

One thought on “GÖTEBORGS CENTRALSTATION

  1. Anonymous says:

    Å, vad jag saknar göteborg när jag ser dom där bilderna,jag satt ofta och väntade på tåg!

    enkla nettan
    som flyttat därifrån
    motvilligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *