Vill ni också hoppa på Jysk trenden?

Vill ni också hoppa på Jysk trenden?

 

Vill ni också hoppa på Jysk trenden?

 

 Det är lite ”farligt” det här med Instagram och bloggar. Vissa trender och produkter går som löpeld när den nått ut till den sociala median. Jag skulle lätt kunna spendera alldeles för mycket pengar på både mode, inredning och resor efter allt fint som jag ser och läser runt om. Ett populärt inslag hos de flesta bloggare och IG vänner just nu, är detta super billiga och jätte fina stilrena skåp från Jysk. Det kostar endast 625 kr och om man blir medlem hos dem så får man även 100 kr rabatt på skåpet. Det är ju helt otroligt. Erbjudandet pågår tom nu på söndag, så passa på! Jag hade tänkt som så många andra redan ha gjort, att byta ut dessa knoppar till något snyggare i mässing. Jag skulle också kunna tänka mig att köpa ett skåp till och ställa bredvid detta skåp och sedan låta en marmorskiva binda dessa två skåp tillsammans. Ja ni hör, mycket vill ha mer!:).

.

Vill ni också hoppa på Jysk trenden?

 

Vitrinskåp ASSA stapelbar vit finner ni här.

.

Isa Couture

 

 Detta skåpet står nu i vårt sovrum.  Jag kallar det Carolas hörna:). Här är tänkt att jag skall ha alla mina smycken och småsaker som jag är lite extra rädd om. Ett skåp som bara är mitt. Där jag kan ställa upp mina saker som jag är lite extra rädd och som jag gillar att sitta och titta på lite då och då,hihi.

.

Vill ni också hoppa på Jysk trenden?

 

Vill ni också hoppa på Jysk trenden.

Kram/Carola

tillvisitkort2

 

11 thoughts on “Vill ni också hoppa på Jysk trenden?

 1. Laila Söderblom says:

  Supersnyggt. Enkelt och stilrent. Hade gärna fått flytta hem till mig också om jag hade plats. Kanonpris dessutom. Ett fynd!
  Roligt att hitta något så fint utan att det behöver kosta många tusen. Kanske ska sälja min ena SNÖ byrå och köpa två sådana! Håller med dig om att IG inspirerar!!!! Kram vännen

  • roomofkarma says:

   Snö är alltid Snö. En design klassiker som håller sig i längden. Men den har ett pris också. Tycket detta var ett prisvärt och snyggt skåp att leka med. Funderar faktiskt på att köpa ett till. Vet bara inte var den skall stå:) Tänker att jag vill ha den lite maffigare. Skall suga på karamellen. Man kan ju alltid köpa en och lägga undan tills vidare?!:)

   Kram Carola

  • roomofkarma says:

   Ja det var ju (@tintinsinsta) på Instagram som visade den först men den har spritt sig över hela media världen. Bla hos hon som du nämnde vilket jag förövrigt följer också. Funderar nu på att köpa två?:)

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *