VILL DU HA MER SOLSKEN & ENERGI I DITT LIV?

VILL DU HA MER SOLSKEN

Vill du ha mer solsken & energi i ditt liv, missa inte tävlingen här!!!

Så klart du vill. Och då har du kommit helt rätt 🙂 För det är precis vad vi på 4good brinner för – att sprida mer inspiration, solsken, energi & glädje! Vi vill se fler drömmar förverkligas och att allt ska kännas lite mer möjligt i livet. Så att du utvecklas till att bli ditt bästa jag.

Kanske har du en dröm som du vill förverkliga? Eller peppas av andra som gjort just det? Vi på 4good älskar att lyfta fram människor, både kända och okända, som vi tycker inspirerar!

VILL DU HA MER SOLSKEN

Vill du visa mer av dig själv och ditt sanna jag? Kom på 4goodkväll och inspireras av fyra starka personligheter som valt egna modiga vägar i livet!

Möt svenska Rachel som flyttade till Aruba och blev Yoga Girl med hela världen och peppas av Lets Dance-Tobias Karlssons starka historia om att allt är möjligt. Lär dig se livet från den ljusa sidan av författaren och glädjespridaren Christina Stielli och möt kvällens Sunshine Story, Linda Lomelino, tjejen bakom succébloggen Call Me Cupcake som numera livnär sig på sitt intresse, att ta fantastiska bilder på sin passion – bakverk! Idag har hon hundratusentals följare på Instagram och har givit ut flera kokböcker.

.

.

Just nu har alla mina läsare möjligheten att vinna en biljett för dig och din vän till express yourself i Göteborg den 12 nov, alltså tävla och vinn två biljetter.  Allt ni behöver göra är att skriva i kommentarfältet i inlägget här , Varför just ni vill vinna dessa biljetter, samt ditt namn och ort. Lätt som en plätt, så är ni med i tävlingen!

.

Tävlingen pågår tom fredagen den 31 oktober kl 23,00. 

Lycka till!

One thought on “VILL DU HA MER SOLSKEN & ENERGI I DITT LIV?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *