Viktigt med ventilation

Har ni någon gång funderat på hur viktigt det är med bra ventilation hemma? Vet ni att bra ventilation kan minska risken för att utveckla allergier och med bra ventilation så kan man minska kostnaderna för uppvärmningen hemma. Jag snubblade över en sida på nätet där man kan köpa allt inom ventilation i en webshop, och då menar jag verkligen allt!

Nu bor jag i en lägenhet men vi har börjat fundera på vad vi kan hitta på till sommaren då vi har två enormt stora fönster i söderläge och vårat vardags rum blir väldigt varmt på sommaren när solen lyser. Det var det som jag var ute och letade runt på när jag hittade ventilation.se och deras enorma utbud. Vi kommer att försöka hitta en ösning där vi kan transportera bort sol värmen på sommaren utan att få ett drag i lägenheten samt även få till en snygg installation utan att behöva öppna upp väggar.

Men den största utmaningen är nog att övertyga min man att detta verkligen är något som vi behöver, det är trots allt han som kommer att få stå med hammaren och sågen och förverkliga mina tankar.

Ha nu en underbar helg mina vänner.

Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *