VIKTIGT ANG TÄVLINGEN HÄR

royal budda
En liten ego bild:)!

Tjingeling!

Viktigt viktig information till er alla söta som har vart med och tävlat.
Tydligen är det så att när man går in och gillar på Facebook utan att vara inloggad innan så kommer det ”gillandet” inte att synas. Så till er alla söta bloggisar som redan har gillat, logga in på Facebook först och gör om det. Det går inte att ”gilla” två gånger utan har ni lyckats en gång så är det bra om inte så kommer det att bli bra nu….
Och till er söta läsare som inte har tagit chansen att vinna 500kr i presentkort på den fina netbutiken Tofsar & Ting gå in här. Det finns fortfarande stora chanser till att ni vinner. Men kom då ihåg va inloggade på FB innan ni trycker på gilla knappen på Tofsar & Ting.
Thyme for Ginger

Gårdagens jag med jacka från Royal Buddha, Gammla älsklings jeans från Fornarina och Ugg stövlar. Men det snyggaste på hela mig är ändå den uuuur snygga väskan Thyme for Ginger från netbutiken Tofsar & Ting.
royal budda
Här kan ni klicka hem en  Thyme for Ginger till er också:)!
Måste bara kvittra lite om mitt LCHF kost. Wow, vad jag mår bra av denna metoden! Jag går neråt i vikt samtidigt som jag får äta gott och må bra. Har inget sockersug längre, jippi det är det bäst av allt! Och jag mår riktigt bra i humöret. Om inte bättre:)! Jag är också piggare eftersom inte blodsockret leker med mig som det gjorde tidigare. Idag har det sett ut så här för mig och min LCHF
Fukost!
2 kokta ägg med lite grekisk yoghurt.
Mellanmål
2st rullar av parmaskinka och mosarella, mums!
Lunch
Idag hade vi stor operations dag på jobbet, då vi alla i temet går ut och äter tillsammans på restaurang.
Och vi gick till ett jätte bra ställe här i småstaden som hade tappas.
Då åt jag lax, kyckling och grönsallad med feeeet tzatziki
& just nu till datorn.
Kaffelatte, mums!
Kvällsmat ……….. hmm inte bestämt än:)
Detta är ju helt galet vad mycket god mat man kan äta när man går på LCHF:) Och när man äter fet mat så blir man inte så hungrig vilket leder till att man tar mindre portioner = kanon bra helt enkelt!
Önskar er en amazing kväll alla rara!
Och glöm nu inte att delta i tävlingen – Obs! Skriv inte era kommentarer här om ni deltar i tävlingen utan i det inlägget där tävlingen pågår, klicka in er här.
KRAM

8 thoughts on “VIKTIGT ANG TÄVLINGEN HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *