Vi har julstämning ända in till handtvålen i år

Godmorgon vänner!

Förra helgen var jag på Gekås i Ullared med en vännina och shoppade lite inför julen, bla så hittade jag denna fina handtvål som glittrar vackert på handfatet och luktar jul.

I år har vi julstämning mer än vad vi haft tidigare år. Vi är sugna på en jul med amerikansk tema på maten blandat med lite danskt. En blandning mellan dom två länderna vi gillar ?

Vad ska man då göra med familjen för att få den där riktigt härlig och romantisk julstämningen?. Vi talar om Jul på Liseberg. I år kan man åka paddan från stan till Liseberg, Resan börjar redan på kajen med värmande glögg och pepparkakor vid brasan. Ombord njuter ni av vyerna över Göteborg, härlig julmusik och roande guidning. Väl på Liseberg kan ni ta del av gammaldags julmarknad, julshower, isbana och mycket mer.

En traditionell julmarknad anordnas varje år på Tivoli i Köpenhamn. Ljus, juldekorationer, glitter och isskulpturer skapar en härlig julstämning som en miljon besökare lockas av varje år. Det finns klassiska stånd att handla i och flera olika aktiviteter för barnen.

Ett annat härligt Lyxigt alternativ är att ordentligt lyxa sig när du julhandlar i Köpenhamn – och checka in på femstjärniga D’Angleterre på Kongens Nytorv mitt i stan. På detta anrika hotell kan du koppla av framför brasan, gå på spa och bo kungligt i flådiga rum. Är också kända för att varje år pryda hotellet med spektakulär julmotiv. Eller bara boka bord här för att avnjuta en god middag i en lyxig miljö.

Vi har dock inte bestämt var vi ska göra i år med hela familjen. Men klart är att vi ska göra en riktigt mysig jul med massa härliga julminnen ❤️ och det lutar mot Köpenhamn i år ?

Vad ska ni göra? Kanske har ni några bra tips att dela med er av?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *