VI ÄLSKAR TOREKOV / BÅSTAD

 

En dagens Bloggerska i Torekov: Klänning Plain Vanilla, Väska Rabens Saloner, Skor Belstaff och solisar från Gucci. Armbanden är en blandad kompott av KumKum min största favorit som jag aldrig tröttnar på. Cara Collection, Lo-ika, Icon samt armband som mina barn har gjort på dagis.

.

.

.

.

.

Hello Måndag!

.

Mår ni bra snyggingar?!..

OMG vilken härlig semester vi har! Idag har vi åkt till ”Båstad” Torekov, (efter tennisveckan) då är det lite lugnare och härligare att besöka den staden som barnfamilj. Det är så vackert så jag är helt tagen idag av denna natur. Idag har vi målat av naturen, haft picknick i det gröna, besökt några gårdar i trakten samt badat i havet som var jätte varm. Ja, det var såååå varmt så jag har nog aldrig badat i varken sjö eller hav som varit så varm i sverige någon gång som jag kan minnas?!. Det har varit helt underbart. Visar er lite av vår dag i bild. Är ni redo? För här kommer ett långt magasin av bilder, hihihihi!

 

.

Wow, Vilken natur. Inte konstigt att man får lust att skapa konst här ute. Det är som gjort för att ett gäng konstnärer som oss ……….

.

.

 

.

Och självklart är liten vovve med i Torekov. 

.

.

.

Mina små konstnärer. Vårt stora socker har alltid älskat konst. Hon var tre år gammal när hon målade sina första oljemålningar till mamma. Hon har alltid haft känsla för konst. Men nu den sista tiden så har även vår lilla Docka intressera sig för att måla i olika tekniker, vilket jag tycker är jätte kul att båda mina flickor går i mammas spår. 

.

.

.

Vilken härlig dag vi har haft vänner! Men nu måste jag gå och lägga mig, för att orka upp tidigt och ta tag i den underbara dagen som väntar oss

.

.

.

KRAM

.

2 thoughts on “VI ÄLSKAR TOREKOV / BÅSTAD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *