VET DU VAD DETTA ÄR?

Är det någon av er söta läsare som vet vem detta är?

Tjing!
Som jag skrev i helgen så har jag lektmed min gode vän Canon & macro objektivet:) Det är mina riktigt goda vänner som jag har riktigt kul med. Och här ovan kan ni se en av mina roliga motiv. Jag har varit nere vid motorvägen och fotat baklampor på bilarna som kördeförbi mig i mörkret. Jag försökte få en sådan där snygg rand ni vet. Det är en svår skola det här med bländaren och slutartid osv ……….  Nästa gång det ös regnar ute så skall jag ta snygga kort på vatten droppar som faller ner i gatan. Wow, tänk hagel som studsar upp från marken, vilket coolt kort. Ja, jag har massor av idéer som jag håller på att leka fram.
Nu skall jag ta och leka lite mer med mina bilder från helgen. Kanske dyker det upp lite mer roligheter här på bloggen?. Får se vad jag är på för humör i morgon:)!
See You!
KRAM

5 thoughts on “VET DU VAD DETTA ÄR?

  1. Mitas home says:

    Det är ju nakenfisen! : ) jag vill oxå ha sånt objektiv…!! Kanske ska man prata lite med tomten… Och det blir vitt kök, det är min käre man som kom med den svarta idén.. Men nu är vi överens, jag bestämmer vitt kök och han får bestämma golvet.. Hihi… Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *