VEM ÄR BETYDELSEFULL I MITT LIV??

Nu tar jag och beskriva en betydelsefull person i mitt liv för er läsare. Utmaningen kommer från den söta bloggerskan Johanna med bloggen Njutbara ting.
Och självklart så är det mitt livs största kärlek ”Daddy” som är den personen. Vi träffades som vänner år 1995. Och året där på så inledde vi ett förhållande som resulterade i att vi gifte oss Sensommaren  2006. (Bilden ovan)! Här kommer vi just ut ur kyrkan, lyckliga och med en massa ris i luften.

Psst! Snart firar vi 5årig bröllopsdag!

Jag och min livskamrat för alltid!
Här har ni han ”Daddy”
Nu skall jag förklara för er läsare om varför jag just valde Daddy som min livskamrat. Jo, för han är den mest osjälviska person jag känner. Han är den mjukaste och varmaste person jag känner. Han är människan som tror gott om alla tills motsattsen bevisas. Han friar hellre än dömmer. Han är lugn, trygg och stabil! Det finns ingen på jorden man kan lita på så mycket som Daddy! Han håller alltid vad han lovar.  Det finns inga egenskaper jag inte gillar hos han.
Daddy & jag är kontrasterna. När jag gasar så bromsar han.

Jag har och kommer alltid finnas vid din sida! Jag älskar dig med allt jag har!
Och det finns ingen finare Daddy i hela världen än du! Vissa människor hittar ingen flicka att dela sitt liv med. Du har 4st flickor att älska och bli älskad av! Vilken lycka, hihihi …..
skickar nu vidare den här utmaningen till följande 5 bloggerskor nedan.

Adela med bloggen house of adela
Maria med bloggen vikers liv
Mia med bloggen casa of mia
Mia med bloggen somekind of wonderful
Pethra med bloggen om livet på västkusten

Önskar er mycket kärlek i kväll!
KRAM
CC

30 thoughts on “VEM ÄR BETYDELSEFULL I MITT LIV??

 1. Pella says:

  Fin hyllning och så fina bröllopsbilder! 🙂
  Jag lånade dina bilder från Story idag och en annan av dina bilder hamnade på min moodboard! Hoppas OK och supertack! Stor kram //Pella

 2. Room of karma says:

  Hej Pella. Vad smickrad jag blir! Det är klart du får låna bilder från min blogg. Såg också att du var gullig och lämna källan room of karma och länka till mig = Tack fina du!

  Wow, vad fint det inlägget var också!
  Du har en underbar stilren och enkel blogg helt i min smak!

  kram CC

 3. pella says:

  Hej, kopierar in mitt svar till din kommenterar hos mig här hos dig! 🙂

  Du är ju helt fantastisk! Såklart jag vill!
  Då blir det ju dubbel konst! – Älskar den bilden och väggen bakom gör den ännu mer spännande. Jättegärna, så kopierar jag dig rakt av, förstorar och ramar in! Bamsekram fina du! 🙂

 4. På vår gata says:

  Vilket vackert par ni är! 🙂 Så gulligt du skriver om din man.

  Jag har förstått att det varit en del tråkiga kommentarer och vet du vad?! Du gör helt rätt i att bara ignorera dem, för det personen i fråga vill – det är nog bara att få uppmärksamhet. Jag tycker jättemycket om din blogg. Du tar så fina bilder och har ett så fint hem, så jag tycker att du bara ska fortsätta i samma anda.

  Superstor bamsekram från mig

 5. Room of karma says:

  Till Pella!
  kolla din mail. Nu har jag sänt dig 4st konst bilder. Hoppas du gillar dom!

  Och Tack fina bloggerskan På vår Gata! Det är sådanna fina bloggare som dig som jag bloggar för!
  Tack för att du är läsare av min blogg!

  Stora kramar tillbaka:)!
  CC

 6. some kind of wonderful says:

  Ooo vilka vackra bilder på er två!! Och ha haa!! Jag är likadan som du. Jag gasar hela tiden och henrik har ständigt foten på bromsen : ) Men vad fasen! Skulle ju vara dötrist annars..

  Kram på dig och tack för utmaningen !

 7. Anonymous says:

  Har tittat runt lite här på din blogg i kväll. Och jag kan bara konstatera att den är underbar! Hit kommer jag igen.

  kram

 8. Pethra ~ om livet på västkusten ~ says:

  Fina ord och härliga bilder! Tack så mycket för utmaningen, precis vad jag behöver. 😉 Or not! hiihi

  Kram på dig!

 9. Johanna Stålros says:

  Så kul, att du antog utmaningen vännen;) Fina bröllopsfoto, som en prinsessa. Ja jag har ju träffat din man, och kan instämma att han är jättetrevlig. och visst är det skönt att vi har var sin som bromsar oss annars kunde det ju sluta hur som helst;) Kram på er båda

 10. HOUSE of ADELA says:

  Ååå du underbaring, tack för att du tänker på mig!=) Vilken UNDERBART FANTASTIKT FIN KÄRLEKSFÖRKLARING till din man! Han måste vara så stolt som har dig som sin fru;) Ni är ett vacker par och vilka fina foton från ert bröllop!

  Kramar!
  Adela

 11. Anonymous says:

  Vilka fina foton från ert bröllop. Och vilken fin klänning!!!!!!

  Jag måste fråga dig. Såg att du har varit i Stockhom och besökt många fina restauranger! Jag skall till Stockholm nästa vecka med min man. Jag undrar vad du rekomenderar oss att gå?

  Tack på förhand!

 12. Fia says:

  Otroligt fint ♥
  Vilka snygga bilder;)
  Inte konstigt att kärleken varar, när man ser så mycket positivt hos varandra.
  Grattis, o kram till er!
  / Fia (tillyst.blogspot.com)

 13. Yummy Mummy says:

  Å, for noen fantastiske ord! Og bilder! Din brudekjole er jo bare så vakker, vakker! Hipp hurra for nesten 5-års bryllupsdag! Stor klem!

 14. Room of karma says:

  Hej Anonym!

  Tack för din kommentar och fråga.
  Det är sant. Vi har varit runt på lite restauranger i Stockholm. Det kan du se under fliken Stockholm. Men jag redkomenderar dig och din man att besöka Erks gondolen. Det är klart den bästa restaurnagen tycker jag. Men du bör boka bord ett par dagar före besöket. Boka gärna fönsterbord, det är vacker utsikt!
  Här kan du gå in på Eriks gondol och boka bord!

  http://www.bookatable.com/se/100078/gondolen/sv-SE?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=eriks%20gondolen&utm_campaign=-%20SE_Brands&utm_content=skBvj0zlk_pcrid_11987995191_plid__kword_eriks%20gondolen_

  Hoppas ni får en fin middag! Berätta gärna vad du tycker om stället!

  kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *