VÄSTKUSTEN ÄR BÄSTKUSTEN

 

.

Vårt älskade västkusten

.

.

.

.

..

.

Hej Bloggisar!

.

Gillar ni också att fiska om somrarna?!.

Det finns en sida hos mig som gillar det gamla och enkla gamla knegar samhället. Jag kan sakna det gamla sverige när jag besöker sådan här platser som vi har gjort idag. När vi hade små bönder, och det var lönt att gå till skomakaren, och ett samhälle med större heder för varandra. Jag minns dom små landsvägarna som var slingriga och vackra med kossor och rapsfällt efter vägarna. Vi åkte ofta till Öland om somrarna när jag var liten eftersom min farfar och farmor bodde där. Jag kan än idag minnas våra picknickar som vi hade nere i småland efter vägarna. Det var stora ängar med blommor som jag och mina vänner sprang och plockade blommor i. Och inget var sönderbyggt. Det fanns natur, bönder och svenska traditioner. Ja, det är mycket som har förändrats i samhället. Som bara ”vad tog den gråhåriga tanten vägen med pappeljotter i håret”?!. Idag har svenska tanter botox och långt blonderat hår med slitna jeans och skinnjacka.

.

.

Vårt stora Socker älskar verkligen att fiska om somrarna! Det är så rogivande på något vis att stå där och vänta på fisken eller fiskarna?!.

.

.

 

.

Far & dotter står och fiskar i den lilla fiskehamnen. Detta är sommarlycka för våran familj ♥ Vi trivs på bästkusten.

.

.

Idag tänker jag nog servera sill, färsk potatis, gräddfil, nyklippt gräslök med lätt öl till lunchvad känns mer svenskt? Kanske hemrullade köttbullar, hihihi!

.

.

.

.

KRAM

.

.

4 thoughts on “VÄSTKUSTEN ÄR BÄSTKUSTEN

    • Carola says:

      Nix inte denna gången men dit åker vi oftast när vi åker till havet för att fiska. Men vi har närmare till Orust det tar ca en timme bara.

      Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *