VARSÅGODA EN DAGENS

Style level

 

style level

En dagens: Jacka Style level, Topp Vintage by Fe, Byxor Black story (tror jag att dom heter?) Stövlar Hunter, Väska Michael Kors, Halsband Regina Gräns

.Regina Gräns, Style Level

.

.

.

 

Toodeloo Vänner!

Idag har jag besökt en utav småstadens bästa ställe! Vikaryds Köttbod, där finner man ett förstklassigt närproducerat kött. Där dom föder upp både kalvar och lamm . Alla nötdjur slaktas hos Dahlbergs Slakteri i Brålanda, där dom också köper grisarna. Samtliga lamm slaktas i deras eget lammslakteri på gården. Köttet hängmöras och styckas sedan i deras styckavdelning. Dom har även ett viltslakteri. Så dag har jag köpt både vilt och nötkött från denna ljuvliga gård. Dessutom så har jag beställt älg. Det är underbart att besöka sådana här gårdar där man kan köpa kött rakt över disken och veta att man får bra kött och att djuren har haft det bra!

 

 

Regina Gräns, My Ztyle

 

Detta är min veckans bästa fynd på nätet! Toppen kommer från Vintage by Fe och just nu betalade jag en riktig liten slant för den. Ni hittar mitt fynd här.

My Ztyle

Önskar er en riktig fin kväll!

Vi ses i morgon.

KRAM

6 thoughts on “VARSÅGODA EN DAGENS

  • Carola says:

   Färgen är grymt fin!!! Jag älskar ju den där gammelrosa färgen ♥ Det är kul med lite rosa nu i vinter när det lätt blir bara svart i klädvalen.

   Kram CC

  • Carola says:

   Byxorna har jag köpt på Ullared. Dom är riktigt snygga och sköna på. Kostar endast 199kr, ett fynd!! Men jag skrev märket för att den kanske finns på andra ställen också?

   kram CC

 1. Loppisliv says:

  Sååå snygg!!! Och fin dagens, jättefin kombination av färger, och de kortare hunter stövlarna är ju jättesnygga också. Så mycket inspiration och klädtips här hos dig 🙂 Det tackar man för! Fin söndag…Kraaaam Paula

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *