Vår julpimpade soffbord

Vår julpimpade soffbord

 

Vår julpimpade soffbord

.

.

Gillar ni som jag att tända ljus hela kvällarna nu under den mörka vinter halvåret? Jag tänder ljus hela kvällarna alla dagar i veckan och då blir det mycket ljus som går åt. Därför känner jag att jag vill ha fler blockljus hemma under december månad då man tänder ljusen extra mycket. Jag har tagit fram en utav mina silverfat på fot i köket, sedan plastade jag in fatet så den inte blir förstörd av den fuktiga mossan. Sedan ställde jag bara fyra blockljus på fatet. Man kan köpa mossa i välsorterade matbutiker på blomsteravdelningen annars finns det hos din blomsterhandlare. Jag fuktar mossan med en sprayflaska med vatten var och varannan dag för att hålla mossan fuktig och färsk. Detta är ett lätt och billigt sätt att få den där extra mysiga och lyxiga julkänslan.

Har ni börjat smyga in julen i era hem än vänner?.

Kram/Carola

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *