VANN SPA

En gårdagens/dagens Vann Spa Hotell & Konferens i Lysekil.

.

Hej Godingar!

 

Nu är jag hemma efter en mini, mini semester på spa med hela familjen. Åhh vad mysigt vi har haft det. Vi var på ett spa som är designat av Gert Wingårdh. Det är min och Daddys favorit bland svenska arkitekter, visste ni att: Gert Wingårdh har fått Sveriges finaste arkitektpris, Kasper Salin-priset, fem gånger. Vi toook gillar alla hans byggnader och åker gärna och känner av olika miljöer han har skapat.

Vann Spa har nu i sommar satsat på barnfamiljer. Dom har ett samarbete med Friluftsfabriken. Och Hedvig därifrån tog hand om alla små skatter på ett underbart sätt. Dom fick lära sig att knyta olika knopar, åka linbana över skogen ( vilket var heeeelt underbart, även för Daddy & Me, hihihi) samt så fanns det ett stort lekrum med hoppborg mm. Barnen var välkomna till Spa avd mellan vissa tider så även dom fick testa på dom olika baden så som helvetesgrytan som var super varm. Skogstjärnen som var ett eget litet rum som dofta skog och med fågelsång i högtalarna. Det fanns även ett blomrumsbad där det doftade ljuvliga blommor, Isvaken det kan ni själva räkna ut hur den va:) och fyra olika pooler till bara inomhus.

Byggnaderna ska öppnas mot vattnet med stora terrasser, helglasade konferensrum och en restaurangdel som hänger över bergskanten. Där ska man kunna få en känsla av att sitta i luften med Gullmarn och trädgården nedanför. Totalt är det runt 400 kvadratmeter glasfönster riktas mot fjorden.

Sammanfattning av Vann Spa är:

Jag skulle nog inte återkomma igen under sommarhalvåret pga det var Oproffsig personal. Och att det var nästan ingen personal alls på hela spa avd vilket ledde till att vi och övriga gäster inte kunde få någon behandling. Samtidigt så var det mycket på Vann som var ur fuktion. bla en familj som hade en handikappad flicka som fick bäras ner i poolen pga att handikappshissen var trasig. Kunde inte bada i havet pga nätet för att fånga upp maneter var sänkt till botten med mycket annat.

Men därimot så älskade verkligen barnen detta spa hotell vilket var det huvudsakliga syftet med detta besök. Och då var det verkligen Hedvig som stod för all cred till Vann. Och vi var ocskå sålda på det Amerikanska rödvinet och Gerts arkitektur ♥

Nu skall jag försöka lära mig lite om min nya bloggportal, Grrrrrrrrr det är inte så lätt i början må ni tro. Att hitta alla knappar och funktioner. Men jag lär mig för varje dag.

Jag skulle bli så glad om ni ändrade i era blogglistor till roomofkarma.se ni som har mig i er blogglista vill säja, hihihi. Så ni får mina uppdateringar nu. Har ni kvar blogspot adressen på mig så får ni inte mina uppdateringar och det vore ju synd. Hoppa ni kommer att forsätta att följa mig och min lilla livsstils blogg här i fortsättningen!

Stora Kramar Carola

9 thoughts on “VANN SPA

 1. Katarina says:

  Gillar att du bloggar mobilt nu. Har haft problem att följa din blogg i mobilen sedan min dator kraschat. Funkar utmärkt nu 🙂

 2. Carola says:

  Åhhh vad roligt att det går bra att läsa min blogg via mobilen nu. Det var än av anledningarna till att jag har gjort om en hel del. Fler och fler blir ju mobila och läser bloggar via mob och på platter när dom är på båten, Ica kön osv …….
  Tack för att du delar med dig av dina åsiker, bra att veta!

  Kram CC

 3. Helenasenklavardag says:

  hallå Carola! Det verkar som jag inte behövde ändra adress för dina uppdateringar syns ändå! Synd att ni inte var helt nöjda med spa’ t, personalen ocjh servicen ärA o O . Du måste absolut stanna i V ås! Ja jag har läst hennes reprtage om Kajplats 9 och saluhallen som ligger i samma byggnad som Tullhuset! Synd att de inte har öppet på månd, så tänk på det om du åker förbi! Passar väl perfekt när ni ska till s holm att stanna till!
  snygg är du på bilden och skorna likaså!
  Kram Helena

 4. Linda says:

  Hej och tack för hinten om att du flyttat 🙂 Tack!
  Vann är ett ställe jag verkligen vill besöka, gillar också den stilen. Hm låter dock som det inte får bli ett besök under sommarmånaderna… Vad trist. Men ni låter ganska nöjda ändå, kul att barnen gillade och blev nöjda.

  Nu ska jag ändra din bloggadress.

  Vad bra att du också gjort bloggen lite smalare, jag har också tänkt på innan att man fick rulla i sidled för att kunna läsa allt. Världsligt problem men ändå. Bra att du fixat! 🙂

 5. Anna says:

  Åh, vad härligt! Måste kika!! Mamma & pappa har sommarhus vid Gullmarn, så detta måste kollas in! Härligt!! KRAM!

 6. MissTess says:

  Så kul att det var barnanpassat även om det var en del andra brister.

  Själv väntar jag på att Selma Spa ska få ordning och reda så att man kan åka dit och skämma bort sig lite;)

  Kram

 7. Pingback: TEMPUR FOR EVER | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *