UTMANING PÅ GÅR ……………..

 Hej Godingar!
Just nu sitter jag vid mitt skrivbord, dricker en kopp te och läser igenom min utmaning som jag har fått av söta bloggerskan av Casa of Mia. Utmaningen går ut på att svara på 5 frågor, länka till den man fått utmaningen ifrån och skicka vidare till 5 andra bloggare! Rolig idé, den hoppar jag på här. Vad roligt att lära känna fler bloggare lite närma med dessa frågor:)

 På väggen vid mitt skrivbord.

Härlig stämning hemma hos oss ikväll = Mycket levande ljus!
Då kör vi ……….
1. Varför började du att blogga?

Det hela började med att jag och mina två små sessorn hade ett långt sommarlov tillsammans på 7 veckor förra sommaren. Och där till så hade jag just köpt mig en Canon 550D. Och mitt foto intresse är mycket stort så det blev många kort tagna varje dag. Jag visst inte riktigt vad jag skulle göra av alla mina bilder så då kom jag på iden med att blogga. Från början var det bara meningen att jag skulle blogga under vårt sommar lov. Men sedan fortsatte jag lite försynt och sedan har det bara rullat på. Vi får se vad det leder till i framtiden?:)
2. Vilka bloggar följer du?
Jag följer bloggar som handlar till största del om inredning & mode. Och när man har hållt på att blogga ett tag så får man ju också bloggvänner som man skriver till och dom skrivet till mig. Och dom vill jag ju så klart titta in hos varje dag! En del av dom är livsstilsbloggar så som min.
3. Favoritfärg(er)?
I inredning så är det klart svart/vitt.
I kläder så är det nog rosa, vitt och militärgrönt.
4. Favoritfilm?

Its Complicated med Meryl Streep & Alec Baldwin. Det är den charmigaste filmen jag vet. Jag tror att jag nog har sett den 40 gånger, hihihi. Det var från den filmen jag fick iden en gång för länge sedan att göra egen lavendelglass. Jag har tagit fram världens godaste recept på lavendelglass:)

5. Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?
 Jag vill tillbaka till USA! Jag och Daddy har varit där vid 2 tillfällen och båda gångerna så har vi talat om att här vill vi stanna för alltid. Så nästa USA resa kommer att gå till New York. Jag/vi älskar storstäder.
Nu skickar jag denna utmaning vidare till 5 härliga!

Mitt Vita Hus
My White Secret
Att vara någons fru
Ha en riktigt fin måndagskväll vänner!

KRAM
CC

9 thoughts on “UTMANING PÅ GÅR ……………..

 1. Me says:

  Jihooooo!!! Är så otroligt glad att vara en av de du valt ut!!! Ren och sann LYCKA!! Ska ta itu med frågorna omgående så blir det morgondagens inlägg =)
  Hahah ja är man trött kan det bli vad som helst bland tangenterna =))

  Sov gott!!
  Stor kram Fia

 2. Pållan says:

  Kul med en utmaning. Den tar jag tag i i morgon när inte ögonen går i kors. Ja för tusan ring mig om du är i stan så tar vi en dejt å spanar in handväskor ; ) Jag kan behöva lite glamour och dessutom få damma av finväskan efter allt snickrande ; ) Önskar dig en fortsatt trevlig vecka. Kram Pållan ; )

 3. Room of karma says:

  Tack alla fina för era fina kommentarer!

  OCh vet du vad Viktoria. Jag syftar på dig i texten ovan, om blogg vänner:)! Jag är också alltid inne på din fina blogg min vän.

  kram på er alla!
  CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *