Utelivet är härligt

Vad skönt det är när man kan flytta ut på terrassen och njuta av värmen och det gröna som slår ut så hår års. Jag har saknat det gröna denna vintern så jag har nästan gått åt! Under terrassen har vi en rabatt där vi för tre år sedan planterade en fläderbuske, vinbärsbuske och smultron, jag såg igår kväll att dem börjar blir riktigt gröna och stora.

Jag funderar på om man ska klippa ner fläderbusken något? för den är lite yvig och bred tycker jag. Vi skulle vilka ha den så att den växer upp på höjden och skymmer insynen 😉 Men vågar inte bara klippa i en buske utan kunskap, kanske är det någon av er läsare som sitter inne med lite kunskap om hur man sköter fläderbuskar? Annars får jag åka och prata med plantskolan där jag köpte dem. Det man inte vet, får man ta reda på liksom 🙂

Ha en skön dag vänner, Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *