Ur vårt sovrum idag

Ur vårt sovrum idag

 

 

 

 

Godmorgon,

.

Ligger kvar i sängen och skriver packningslistor inför vår Skånetripp över midsommar helgen. Jag måste packa klart allt i dag eftersom vi åker i morgon eftermiddag direkt efter jobbet. Läste att vädret ser lovande ut i Skåne så jag packar ner klänningar och kortärmat.

Funderar på att köpa en konstgjord krans till mig i år då jag är så himla allergisk mot pollen och på midsommar är det som värst. Man klär midsommar stången, gör kransar till barnen på förmiddagen och vistas ute i det gröna hela dagen och som grädde på moset så går jag runt med en björkkrans på huvudet jag som inte tål björk. Allt för att det hör till. Kanske skall jag vara lite klockare i år och själv bära en tygkrans?!.

.

Vi ses lite senare vänner!

Kram/Carola

One thought on “Ur vårt sovrum idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *