UPPESITTARKVÄLL & MINI JULAFTON

Hemma hos oss just nu!

.

.

.

.

Välkommen dan före doppardan!

.

Hoppar in här en liten snabbis bara. I kväll så har vi en mini julafton bara med familjen! Vi har lagat massa god mat, efterrätter och godis. Tomten har varit på besök och vi har just nu världens mest lyckligaste  ungar tror jag, hihihi. I morgon bär det iväg till hela tjocka släkten på julbord mm. Och i övermorgon så blir det också julfirande med andra delen av släkten hemma hos oss igen! Det är lite mysigt att dela upp hela dagar i stället för att åka hit och åka dit på självaste julafton. Känns som man kan närvara till 100% när man är heldagar hos nära och kära.

 

.

Här på bilden så kan ni skymta kvällens lilla tomte hemma hos oss. Det är Sockret som axlar denna rollen i år igen. Och i år va det lite extra roligt för jag och Daddy hade nämligen busat lite för henne. Vi hade nämligen köpte en riktigt stor och dyr present till henne, så det blev inte lika många som till lilla syster yster som var lite billigare på val av paket om man säger så. Så när hon tog upp paket efter paket där det stod lilla systers namn och då inte lika många till henne så såg man hur stora ögon tomten fick ju mer tiden gick. Och vipps så var säcken tom. Hon öppnade sina paket och tackade artigt med en konstig rynka i pannan. Efter en stund så utbrast Daddy högt – Men kära barn, vad tomten är slarvig i år! Han har ju missat ett stort paket här i hallen. Han måste ha tappat den på vägen in när han kom?!. Du må tro att hon hoppa högt av glädje när hon då förstod att hon fick just det hon hade önskat sig mest av allt!!:):).

.

.

.

Årets julklappar från bäste chefen min! Han vet vad jag gillar

.

.

.

.

På vårt julbord i år bla Rökt duva från Koberg Slott, vitlöksstekta brysselkål, lutfisk, blåmusslor rec från Arilds Vingård i sommras, Daddy´s goda Jansson, älgköttbullar, egen gjord korv, prinskorv, skinka, 5 sortes olika sillar, vörtbröd, ostar i olika smaker och former, sylta mm.

.

.

.

.Här har ni Daddys lilla vän i år. Det är en potatisnubbe från Båstad i skåne län vid namn Karlssons vodka (nr 82465). Det är en sjukt snygg snaps! Kolla in videon här. Det är så vi dricker den hemma hos oss!

.
.
.
Önskar er alla en riktigt riktigt God Jul med mycket kärlek med nära och kära!
.
.
KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *