EN FAB CAROLA!

Tjingeling fredag!
Wow, vilket härligt höstväder vi har idag vänner. Solen lyser och ger oss den där underbara hösten som vi alla älskar. Och solen har kommit för att stanna i helgen har jag hört. Så vänner på med stövlarna och gå ut i skogarna och plocka skogens guld när solen värmer våra skogar. 
 
 
Jag vill ge er lite blickar utav höstens underbara Blommingville är fulla av inspiration, nya trender, skandinaviska och industriell touch. Och denna blandning gör Bloomingvilles stil unik och imponerande. Jag älskar denna Industriella inredning. Men jag gillar när det blandas upp med mer modernt också.
Kolla in den snygga lampan. Visst är den snygg?! Och i den coola miljön gör den sig riktigt fint. Det skapar en vill ha känsla.

Kolla in den snygga byrån ovan i bild nummer 1. En sådan vill jag ha i svart. Tänk att ha en sådan byrå. Vilken ordning man skulle kunna ha då. En låda för matsilvret. En låda för fin servetterna. En låda för sidenband osv….. japp. jag känner att den sådan vill jag ha!

Tänk att svänga om fredagsdansen i dessa …….  Me like!

Snyggt med en massa ljusstakar på en bricka så. Gillar alla tokiga färger dom har blandat ihop. Man blir glad av en sådan bild.

Psst! Denna låt går jag och nynnar på hela dagen idag. Visst är den bra? Carola är såååå fin i denna videon. Gillar verkligen henne i alla låtarna som hon gör i Elvis Barbra and jag.

Nu måste jag rusa till mina små sessor som skall hämtas på dagis/skola. Idag skall det inhandlas fredagsmys mat. Har inte riktigt bestämmt vad vi skall äta. Vad skall ni äta för fredagsmys vänner?
Vi ses senare!
KRAM
CC

8 thoughts on “EN FAB CAROLA!

 1. Casa of Mia says:

  Vilka underbara bilder du bjuder på, allt är snyggt. Idag blir det lasagne, önskemiddag från tjejerna. Ett gott rött vin blir det också såklart denna fredag.
  Ps. du har en liten utmaning att hämta hos mig!
  Trevlig fredag

 2. Pållan says:

  Visst har dom fina produkter. Själv har jag valt ut en hel del godbitar ur deras sortiment som jag ska sälja i min gårdsbutik. Tyvärr så var deras monter på Formex ganska så trist. Jag kommer dock matcha upp varorna med produkter från andra leverantörer så resultatet kommer bli finfint. Trevlig helg önskar Pållan ; )

 3. ANNIXEN. says:

  Superfina inspirerande bilder! Jag hamnade i Blomingvilles monter på Formex förra helgen, så mycket fint i den som gärna skulle få följt med mig hem!

  Ha en fin helg!

  a.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *