UDDEVALLABRON ÄR EN KONST

Uddevallabron kl: 20,00 idag. (ser ni regnbågen på högersidan) Det var helt magiskt vackert i kväll!!

.

.

Hello Alla Snyggingar!

.

Har ni någon gång hängt ut ur en bilruta för att fota en bro? Det har bokstavligen jag gjort idag. Jag totalt hängde ut ur bilen under färd, så långt jag bara kunde för att fota denna uuuuuur snygga Uddevallabron . Åhhh, herre bilarna bakom måste trott att jag var galen eller ännu värre att jag var på vippen att hoppa från bron eller något, hihihi. En bil som mötte oss tutade. Undra vad han tänkte?:). Tror att vi bloggare är lite galna ibland. Men här kommer lite pics på den snygga Uddevallabron i alla fall!

 

 

Funderar på att göra en cool tavla av denna bild?!

 

 Åhhhhh, Idag har vi varit på en fantastisk utflykt till västkusten, pics kommer i morgon! Hinner inte tömma och gå igenom alla bilder i kväll. Men wow, jag har fått så mycket inspiration av alla dessa västkust utflykter. Jag har en hel del fotokonst, som jag skall göra här under hösten/vinten i hop med min stora dotter Sockret, som vi just fick reda på att hon kommit in på en skapar/konst kurs i höst. Hon går rakt in i mammas fotspår den unga damen. Och jag har så många härliga ideer för oss under hösten/vintern som kommer- underbart!.

.

Nu måste jag fluffa till kuddarna i sängen – Vi ses i morgon!

.

KRAM

 

 

.

Psst! Ni är många som mailat mig ang var jag köpt min Day klänning i förra inlägget. Den är köpt på en nätbutik som heter Kringlan.nu. Storleken är S som jag bär på bilden i förra inlägget för er som undrar. 

 

.

7 thoughts on “UDDEVALLABRON ÄR EN KONST

  1. lifessilverlining says:

    Wow vilken vacker bro, vackra bilder på bron! Så kul att gå konstkurs för dottern. Min dotter gick också en konstskola tidigare men den funkade inte så bra så vi bestämde att inte fortsätta om vi inte hade så långt in till stockholm så skulle hon få gå där hon är också galet intresserad av konst och väldigt duktig också. Ser fram emot att se era projekt! kram söta. Nilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *