Tur & retur Köpenhamn

Så här såg vi ut när vi besökte grannlandet för två veckor sedan. Här i Köpenhamn så använder man munskydd/visir i all kollektivtrafik och färjorna. Och självklart följde vi danska regler vilket kändes väldigt tryggt. Vi använde det även i de större spritbutikerna som vi besökte!

Vi åkte hit över dagen för att köpa god mat & dryck. Men också för att njuta av dansk arkitektur, sköna människor och den sköna stadspulsen. Det finns många länder och städer som är fina men Köpenhamn har en plats i mitt hjärta ALLTID.

Jag har några platser jag alltid besöker när jag är i Köpenhamn och handlar. Här kommer en liten lista.

Blommor & grönsaker handlar jag på Torehallene KBH. Här äter vi alltid lunch i saluhallen på torget. Tips detas smörebröd ni ser ovan.

Kött & Delikatess på Magasin på ströget. Här köper vi ofta stekar, anka, olika krydder, ostar och framför allt deras hemmagjorda fläsksvålar.

Alkohol på köpcentret Fieldś vid flygplatsen i Köpenhamn, bästa och största utbudet (bra priser).

Köpenhamn är som mitt hemma, jag kan den staden så bra så det känns som att komma hem varje gång jag besöker staden ❤️

Hoppas det gav er lite inspiration nästa gång ni besöker mitt älskade Köpenhamn!

Puss & kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *