TRÖÖÖTT I DAG!

 Gooood Kväll!
Just nu så har vi köpt hämtpizza till kvällsmat. Ja, det är ju lill-lördag idag?! Nä det är faktiskt så att jag är sååååååååååå trött idag. Dom sista två veckorna har varit helt galna i mitt liv. Det har hänt så mycket runt om kring mig, både roligheter och tråkigheter. Och det känner jag av idag! Så min plan för i kväll är att rakt av gå och lägga mig vid 20,00 tiden. Jag känner att hela min kropp skriker efter sööööömn! Ibland säger bara kroppen ifrån och det gör den idag! Och då gäller det att lyssna på sin kropp. Men det kan vara så att jag har en ny förkylning på G??

Jag har nog bestämt mig efter denna bild att jag skall ha alla tre Andy Warhol tavlorn hos oss. Daddy åker snart till Stockholm i jobbet så då kan jag sända med han en beställning!

Breda vitmålade bräder till innegolv är det snyggaste man kan ha, tycker jag. Vad tycker ni?

Snyggt med svart/vitt i basen.

Du ”anonyma” som skriver här på min blogg. Det är frivilligt att läsa min blogg. Om den stör dig såååå mycket så tycker jag att du skall sluta läsa bloggen. För jag skulle helst av allt slippa att granska mina kommentarer i fortsättningen. Det tar bara en massa extra energi att gå in på mailen och granska flera gånger om dagen. Jag släpper det fritt på försök idag och hoppas att du anonym slutar att skriva här på min blogg. Room of Karma är en Livsstils blogg full av  feelgood. Där passar inte dina tråkiga kommentarer in. Det sprider bara dåliga energier!

PSST! Kolla in den söta bloggen rum för två. Där hon har jätte fina bilder på inspirerande sovrum idag. Helt efter vad jag behöver idag:)! Dessutom så finns det en bild ni känner igen om ni följer min blogg. Tack söta Annie för din länk bla!

Önskar er en skön kväll alla sköna läsare!
KRAM
CC

19 thoughts on “TRÖÖÖTT I DAG!

 1. Anonymous says:

  Älskar också ögonplanchen av Olle Eksell. Jag vet att du har den CC. Var har du köpt den?

  Ha en fin kväll!
  Anna

 2. Victoria @ MY HAPPY HOME says:

  Då sover du nu? Svart vitt är sååå fint, tycker jag. Och vitmålade golv så vackert. Det blir så fina bilder med vitmålade golv, också 🙂 Jag vill måla vår ekparkett vit med Maken tvekar… Bearbetning några år till, så kanske…
  Kram

 3. Maria - Wikers liv says:

  Du sover nog sött nu, antar jag 😉 Du har så rätt i att man ska lyssna på sin kropp! Annars kan det gå på tok 😉 Vilka fina bilder! Gillar! speciellt den med tavlorna… såklart Daddy får handla tiil dej! 😉
  Visst är vita golv vackert, men jag gillar ek-parkett och gärna mörk sådan, mycket också! Skön ”tyngd” till vita väggar 😉
  Vad trist med dina tråkiga kommentarer, som du får 🙁
  Varm kram!

 4. Mitas home says:

  Åh jisses vilka fina bilder! Jag vill ha allt!! =) Har oxå haft mycket den senaste tiden, men kikar in hos dig varje dag för det ger mig just ”feelgood”. Kram Mita

 5. Elina says:

  Jag vill ha en sån affisch! de är så snygga. Man måste se till att vila ibland också! Fast jag är lite dålig på det själv…

  Kram Elina

 6. Fiffiga Systrar says:

  Superläckra bilder! Jag har en TRÖTT-dag idag så sängen såg otroligt inbjudande ut.

  Jag instämmer med dig helt och hållet! Vitmålade plankgolv är supersnyggt! Det har jag drömt om länge… hoppas få till det någon gång.

  Keep on the good work!

  Kram Elin

 7. Alexandra - Kärlek på tallrik says:

  Vilken inspirerande blogg du har, hit kommer jag komma lite oftare =) Hoppas du sov gott inatt, så dagen idag inte är riktigt lika trött =D

  Och jag håller med om att negativa kommentarer lika gärna kan låta bli att postas, speciellt om man är anonym och inte vågar stå för det. Mycket härligare med en positiv bloggmiljö <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *