Trägolv Salsa Ek Cotton White

Trägolv Salsa Ek Cotton White

 

Tjingeling snyggingar!

.

Nu har vi valt golv till vår nästa lägenhet. Vi har valt att lägga ett trägolv som heter (Trägolv Tarkett Salsa Ek Cotton White Mattlackad 3-stav) Salsa är behandlad med Proteco lack, vilket gör att vi kommer att få en av marknadens mest slitstarka ytor samtidigt som den äkta träkänslan bevaras. Det är ju viktigt att den faktiskt håller sig fin med åren. Det är svårt att visa golvet på bild så här, men den går i lite åt det grå/mjöliga hållet. Golvet känns klassiskt, lyxigt och nordiskt.

.

Vi gillar när hela hemmet följer en röd tråd, att alla rummen hänger i hop på något vis. Vi har då valt detta golv i alla rum ink köket och hallen. I badrummet kommer vi att ha en ljusgrå klinkers med gråa fogar och på väggarna vit kakel med vita fogar. I övriga lägenheten kommer vi att måla alla rummen i samma vita nyans med avvikelse i ”Litens” rum. Där vi kommer att måla en ljusgrå fondvägg men förövrigt så är det samma vita färg som gäller där inne också. Det är tre färger som kommer att dominera i vår nästa lägenhet vilket är vitt, grått och ljus naturträ. Jag vill skapa den där svala nordiska men ändå hemtrevliga stilen.

.

Idag skall vi åka till Electrolux Home och välja ut en Induktionshäll. Spisen är redan vald, den kommer bli vit. Alla vitvaror kommer att vara vita. Allt är från Electroux Home vilket jag gillar. Det är mycket att tänka på, men herre vad roligt det är! Det kommer bli så himla fint

.

Nu måste jag rusa, vi ses lite senare i eftermiddag!

.

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *