Torsdagsmyset

Torsdagsmyset

 

Torsdagsmyset

.

.

Godmorgon Fab Fredag
.
.
Jag älskar plockmat. Plockmat är superpopulärt och ölrevolutionen har lett till att vi har mikrobryggerier i snart sagt varje by och kvarter runt om i landet. Ridderheims gör Sveriges populäraste ölkorvar och utmanar nu med två härliga nyheter som vi testade hemma igår. Den ena med riktig IPA kallas Full steam IPA och den andra med riktig porter kallas Carry on Porter.
Så oavsett om du gillar att faktiskt dricka en IPA eller Porter så kan du haka på öltrenden och servera två genuina ölkorvar bland charkisarna, till drinken, matchen eller fredagsmyset. Här hemma kommer jag att servera dem mycket fram över. Vi testade dem till lite ostar, marmelader och vin och det passade utmärkt. Kanske är det ett tips till ert fredagsmys i kväll?
.
Torsdagskvällarna är min absoluta bästa tv kväll då mitt favorit program Wahlgrens värld går på tv 5. Alltså vilken härlig och underbar reality-serie med Pernilla Wahlgren i spetsen. Och hennes supersöta och härliga dotter Bianca Wahlgren Ingrosso, jag bara älskar henne. Hon gör hela serien! Så torsdagar har blivit min nya ”fredagsmys dag” haha.
.
Nu har jag massor att stå i då vi få tidiga Halloween gäster i eftermiddag/kväll. Man får ju börja festen tidigt om man har ett fullt schema-
.
.
Ha en bra helg vänner!
Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *