TOOOOK ÄLSKAR LAUREN MOSHI


Vårens coolaste topp! Ett måste i min garderob! Tänk denna topp till ett par riktigt slitna jeans ♥

Goooooodmorgon Lördag!

Satt här i morse och kolla in lite nätbutiker som hade det coolaste märket Laruen Moshi som jag är dö förälskad i. Vet ingen fysisk butik som sälger detta märke i våra trakter (Göteborg) så man kan testa den för att se vilken storlek man vill ha. Jag är toook sugen på den vita till höger av bilden.

Det är flera med mig som gillar just Lauren Moshi!

Snyggaste vårsandalerna från lovely Belstaff. Åhhh vad jag gillar detta märke! Tyvärr så är jag inte så förtjust i att gå i så höga klackar. Men för dessa snyggisarna så kanske jag kan lära mig det i sommar, hihihi!
Ha en skön dag vänner – så ses vi lite senare!
KRAM
Psst! En dagens låt här! Vi har verkligen musik hela tiden runt om oss. Vi är en familj som gillar sjunga, dans och släppa loss …………….. Man blir så glad av musik, eller hur?!

19 thoughts on “TOOOOK ÄLSKAR LAUREN MOSHI

 1. Enkel stil says:

  Ett litet tips. Jag tror att Tintinstyle har haft dom. Hittar du en bild där brukar det stå hur lång modellen är och vilken storlek hon har på sig.
  Lycka till och ha en bra dag! Anita

 2. LIFE by TESS says:

  LOVE the style! En vit får gärna flytta in hit också fast matchat med ”preppy jeans” 😉

  Kram och ha en bra lördag finaste Carola

 3. House number 11 says:

  Det låter härligt med musik och dans! Man blir ju så glad!
  Fin inspiration!
  Ha en underbar lördag!
  Kram Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *