TOLIX STOL I BARNRUM & STEREO HEARTS

En dagens flickrum. Allt är som vanligt igen:)!
Välkommen nya oktober vecka!
Idag är dagis stängt. Så det får blir lite buller och bus här hemma på morgonen. Själv så skall jag jobba. Det blír Daddy som är hemma med liten Docka denna gången:)! Så det är en riktig lyx morgon för mig. Daddy tar hand om frukosten dukar fram och dukar av. Kör Sockret till skolan osv. Det är bara för mig att duscha, lägga ut en blogg och sendan bege mig över till jobbet som ligger 2 minuter bort.

Som ni ser här så har Tolix stolen flyttat in till flickrummet igen från Sockrets kontor. Dockan ville inte ha Panton stolarna. Hon kallar dom för köksstolar. Och det hör man ju på namnet. Köksstolar skall ju vara i köket, sa liten Docka i går kväll:)! Så det var ju tur att jag inte hade köpt några Panton stolar från Vitra denna gång, utan bara flyttade runt stolarna för att känna efter.

Dagens Docka: Topp Nolita, Kjol från Ralph Lauren, Raggisar från Ikks.

Nu önskar jag er alla en strålande måndag med denna låt här. Så ses vi senare!

KRAM

5 thoughts on “TOLIX STOL I BARNRUM & STEREO HEARTS

  1. ifalldayswereholidays says:

    Så söt hon är i den där kjolen:) Bra smak verkar hon också ha den där lilla trollungen:) Ralph Lauren är ett av mina absoluta favorit märken och jag tror att jag har ridmode med ridbyxer och kavajer här hemma så det både räcker och blir över för ett bra tag 🙂

    Kram Mrs G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *