Tobisviks Camping – Simrishamn

 

Tobisviks Camping - Simrishamn

 

326

Tobisviks Camping - Simrishamn


Tjingeling Vänner

.

Nu har vi kommit hem från vårt älskade skåneland. Vi tillbringade påsken nere i Simrishamn. Det var vår familj och vår lilla hund samt Canon såklart. Vi  åkte tillsammans med en familj som har två tjejer i samma ålder som våra. Denna gången hade jag valt att ta det lite lugnare med kameran. Och vet ni va, det blev 1076 bilder från fredagen till måndagen. Då kan ni tänka er hur mycket bilder jag tar när jag inte sätter några hinder i mitt fotograferande.

Bilderna ovanför är tagna strax nedanför vår campingplats i Simrishamn. Det är sådana här bilder som jag älskar att ta när jag är nere i landet. Jag älskar naturen i skåne. Men också restaurangerna, människorna, husen och alla vackra parker som finns här nere. Denna resan har vi ännu en gång besökt många härliga platser som jag vill tipsa er läsare om. Kanske skall ni ner till Skåne i sommar? Eftersom jag har så himla många bilder som jag måste gå igenom så kommer det inlägg från och med i morgon hela veckan lång. Missa inte det. Vi har också tagit en del av Österlens konstrunda som pågår just nu. Men vi har också hunnit att ta det riktigt lugnt i solen. Grillat korv, kött och lax. Druckit öl, vin och mojito. Barnen har hängt på lekparken och haft det jätte kul. Jag och Eva-Lena hade en önskan om att bo mycket nära lekparken på campingen. Och tro mig när jag säger att det gjorde vi. Om du frågar våra män så tycker dom att vi bodde i lekparken, hihi. Vi hade helt perfekta platser på campingen. Jag måste säga att det är ett härligt liv det här med husvagn, bin there done that. Jag gillar verkligen det här. Jag har skaffat mig en ”hash tag” #karmapåluffen heter den. Där kan ni följa mig framöver och mina äventyr med vagnen i sommar.

.

Nu måste jag går igen alla bilderna i kameran. Ny uppdatering kommer i morgon och varje dag hela veckan lång……

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

One thought on “Tobisviks Camping – Simrishamn

  1. Lena - gott för själen says:

    Gud vad härligt! Vilka underbart vilsamma bilder! Kanske i kontrast till närheten till lekplatsen, haha. Det är definitivt platser som jag och maken undviker, nu när vi inte har några lekplats-barn längre!

    Ser fram emot flera bilder!

    Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *