TO BE, OR NOT TO BE – OLLE EKSELL

Från vårt kök idag.

.

.

.

.

.

.

.

Hello Snyggingar!

.

Ja, då var jag igång igen. Hmmmmmmmm, skall denna kakaotavla från Olle Eksell få stanna hemma hos oss eller inte??. Kanske kan den få stå lite nonchalant lutad mot väggen så här i köket. Eller ser det lite för obebott ut. To be, or not to be – är nu frågan?

.

Idag har jag varit och handlat på Ica Maxi. Och för er som vet mitt nyårslöfte för detta året, undrar säker om jag har hållt mitt löfte?!. Jag svarar JA på den frågan, jag har hållt mitt löfte:). För er andra som inte vet om vad det var för nyårslöfte jag hade för detta året så va nämligen ett utav mina löften att börja scanna på Ica Maxi. Jag är nämligen lite framtidsfientlig  när det kommer till en massa data, program och maskiner. Skynda långsamt. Och nu har självscanningen funnits i ca 3 år, så jag kände att det var kanske på tiden att även jag skulle började lära mig att scanna, hihihi. Och jag får nog hålla med om att det är riktigt bra att scanna. Enkelt, smidigt och lätt! Att jag skriver det, känns ju bara helt overkligt!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Nu skall jag fixa lite här hemma. För att sedan försöka lägga mig tidigt i kväll. Det var nämligen ett annat av mina nyårslöften att försöka lägga mig tidigare om kvällarna. Jag är nämligen en riktigt kvällsuggla. Men det passar inte bra ihop med tidiga skoltider, dagistider och jobb tider. Så japp, nu är det tidig sänggång ca 21,30-22,00 är det tänkt – önska mig lycka till:)! Men i kväll blir det lättare eftersom jag har en riktigt stoooooooor och härlig frukost inplanerad med bla hemmagjord körsbärssmoothie ♥ Min favorit smak! 

.

.

.

.

Vi ses i morgon!

KRAM

13 thoughts on “TO BE, OR NOT TO BE – OLLE EKSELL

 1. Miss Tess says:

  Älskar ert fina rena hem! Precis min stil just nu. Klart du ska ha Olle planschen uppe, coolt att ha den stående sådär lite nonchalant men personligen skulle jag tyvärr inte fixa det (konstig man är som liksom bara har vissa fasta åsikter/känslor).

  Kram

  Ps. Så himla glad att jag hittat fina dej här på webben.

 2. Tina nyblom says:

  Tavlan är så fin o varit en stor favorit hos mig lääänge. Passar in i ert stilrena, underbara hem o jag gillar när tavlor står lite sådär på golvet. Natti, natti o dröm sött fina Carola. Kramisar Tina

 3. Carin says:

  Jag tycker tavlan är en keeper, du hittar säkert nån bra plats !
  Själv självacannar jag alltid på Maxi, tycker det är super för det är alltid så mkt folk där 🙂
  Mvh

 4. Alex says:

  Ha ha, vilka roliga och lite annorlunda löften du hade:)
  Kanske oxå borde testa scanna… Har känt precis som du..

  Tycker den tavlan passar perfekt i ert stilrena och moderna hem!
  Så.. Självklart ska den ska stanna!
  /A

 5. Milla says:

  Wow! Scanning är kanoners, jag scannar på flera butiker och väntar bara på att Willys ska börja med. Jag är ju teknikbrutta. Men jag har ingen smartphone, det är jag snart rätt ensammen om…. kram Milla

 6. Mia says:

  Hej CC läste lite gamla inlägg om din viktminskning 2011. Nu är det daxs för mig också. Hjälp mig har 20 pannor som ska bort,kom med dina bästa tips,snääääla du ,det verkar som du har koll och diciplin.Kram Mia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *