Tips på en julklapp, Chanel tröja från Doctor Fake

Tips på en julklapp, Chanel tröja från Doctor Fake

Alla har ni nog hört talas om butiken Two Angels, en populär & välkänd butik som legat i Göteborg i över 34 år. Här hittar du alla märkeskläder så som Ck, Fornarina, Hollies och den nya butiken som hör till Two Angels är Doctor Fake. Denna klädbutiken hängde jag ofta i som ung och den blev min konkurrent på den tiden då jag jobbade på Champagne i Göteborg (den butiken finns inte längre, det var en butik med samma sortiment i stort sett, samma var samma ägare som idag äger Mathilda i PK huset i Stockholm och i Sturegallerian). Nu mera så är det mer min dotter som hänger på Two Angels i Gäteborg 😉 Men vi köpte var sin tröja från Doctor Fake här iallafall med ”Ch*nel sirap”. Jag köpte en svart till mig som ni ser på bilden ovan och min stora dotter fick också en grå tröja fast med röda rosor på CC,  så himla coola.

Kanske är det ett jultips till er eller era döttrar? Det finns även andra roliga märken som passar även killar (i butiken).

Nu ska jag gå ner och hämta ut ett paket till mig 🙂

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *