Tips på Bröllopsklänningar

Trender för bröllopsklänningar 2019

Från bling till kungliga mantlar och lustiga och korta klänningar. Vi har gått igenom trenderna för bröllopsklänningar för 2019.
Nedan följer beskrivningar av några av våra favoriter.

Bröllopsklänningar med gnistor  

2019s trend för bröllopsklänningar inkluderar gnistor. En vågad men sofistikerad trend för 2019 är att ha en bröllopsklänning som det slår gnistor om.
Ett tips för den som väljer en klänning som gnistrar är att vara försiktig med accessoarerna så att klänningen får tala för sig själv.

Bröllopsklänningar med blommor

Att ha blomstermönster på bröllopsklänningar är inne 2019 oavsett om de är stora och tar plats på bröllopsklänningen eller diskreta och slumpmässigt placerade, har fjädrar och
kristaller så ärblomstermönster ett sätt att se lite extra häftig ut och om blommorna sticker ut får det än mer effekt.

Balrumsbröllopsklänningar  

Den klassiska balklänningen passar som bröllopsklänning och vill du göra en strålande entré är det något du kan titta närmare på. Vill du sticka ut lite extra väljer du en bröllopsklänning i
balklänningsstil med bara axlar och några lämpligt placerade klyvningar att kombinera med volym.

Byxor till bröllopsklänningen  

Om du vill ha ett lite enklare bröllop, med ceremoni i rådhuset istället för i kyrkan, kanske du vill fundera på en bröllopsklänning som kommer med byxor.
Byxor kan vara väl så eleganta och känns mycket moderna samtidigt som de förstås kommer att uppfattas som något provokativa.

Bröllopsklänningar med mantlar

Är du inte imponerad av en klassisk slöja? Du kanske vill ha en mantel istället i så fall. En mantel kan ge en mycket skön dynamik till din bröllopsklänning och för svenska förhållanden är
förstås en mantel också ett sätt att växla utstyrsel från utomhus till inomhus. Eller så kanske du vill ta dansgolvet i anspråk senare på kvällen och då kan du med fördel ta av dig manteln.

Korta bröllopsklänningar  

Oavsett om du vill visa upp dina långa ben på ett par riktigt höga klackar eller bara bära en bröllopsklänning som du känner dig bekväm i så kan en kort eller medellång bröllopsklänning vara något för dig.
Eller så vill du vara än mer kreativ och har en lång bröllopsklänning under dagen för att sedan byta till en kortare variant under kvällen. Ett sådant byte imponerar säkert extra mycket på gästerna.

V-ringade bröllopsklänningar

V-ringade bröllopsklänningar framhäver din överkropp på ett bra sätt även om du har en stor byst och sticker också ut som något nytt och trendigt. En v-ringad bröllopsklänning kan vara mycket
sexig och kan ge en fin siluett som matchar din figur.

Bröllopsklänningar med puffärmar

Bröllopsklänningar med puffärmar är tillbaka och de är bättre än någonsin. Långt ifrån de omoderna versionerna från 80-talet så sticker de nya varianterna ut och är mycket romantiska, särskilt om
formen på bröllopsklänningen är anpassad till din figur för då framhävs din siluett mer.

Bröllopsklänningar med axelband

Vi gillar trenden med bröllopsklänningar med axelband av två anledningar. Den första är att axelband har precis samma sexighet som bröllopsklänningar utan axelband.
Den andra är att axelband ger extra stöd för hur bröllopsklänningen sitter på dig och det kan vara väl så viktigt oavsett om du är slank eller kurvig.

Bröllopsklänningar med kjol i flera lager

Om du jagar en bröllopsklänning med lite extra glamour men vill undvika ett långt släp ska du kanske fundera på en bröllopsklänning med en kjol i flera lager.
En kjol i flera lager ger bättre rörlighet utan att lägga till extra vikt.

Sammanfattning av trender för bröllopsklänningar 2019

I Sverige bör man förstås alltid anpassa bröllopsklänningen efter de olika årstidernas skiftande väder. JJ’s House har ett brett utbud av bröllopsklänningar som är väldigt trendiga men samtidigt
anpassade också till svenska förhållanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *