TIPS, BRA LCHF SNACKS …..

Kvällens snacks Fläsksvålar med salt. Kolhydrater 0-1g /100g – Det är bra & gott!

 

Hello sweeties!
Jag har läst att ni undrar lite hur det går för mig och min LCHF kost?! Då kan jag berätta för er att det går jätte bra:)! Jag tappar i vikt men framför allt så mår jag så himla bra med denna LCHF kost. Jag har inga blodsocker fall längre som jag alltid tidigare hade runt 16,00 tiden på eftermiddagarna tex. Och jag håller mig mätt mycket längre. Och känner mig mer stabil i mitt välmående ( kan man skriva så?) Hoppas ni förstår vad jag menar. Jag känner mig alltid mätt och tillfredsställ liksom!!
I lördagskväll så var jag hos skönaste vännen Stockholman som jag inte har sett på nästan en vecka. Hon sa att det verkligen syntes i mitt ansikte att jag hade tappat i vikt, Jippi:)! Så jo, det går åt rätt håll. Jag har en massa mumsiga LCHF recept som jag måste dela med mig av här på RofK. Och om ni har några bra recept så är dom varmt välkomna här på RofK!
Nu skall jag ta och mysa lite med Daddy i soffan till mina danska  Fläsksvålar med salt – mums!
Vi ses i morgon!
KRAM
Psst! Jag vill tack er söta läsare som har mailat mig ang botox. Inte viste jag att ni var så många som hade botox:) Själv så känner jag inte någon i min närhet som har tagit botox, så jag är mycket tacksam för att ni delar med er av era erfarenheter. Tack igen alla fina läsare ♥

3 thoughts on “TIPS, BRA LCHF SNACKS …..

 1. evalevabo says:

  Vad står vågen på?? Skulle vara kul att veta innan och om du gått ner. Har några vänner som testat LCHF och för dom funka det inte alls!!hmm. Sa att det inte skulle passa alla pga avolika blodgrupper så det beror på blodet bla? Jag vet inte. Min jobb kollega har gjort dieten nu i 3 veckor. Och inget syns på vågen. Syns det på din våg???
  Kram Eva

 2. Room of karma says:

  Hej Eva!

  Jag har tappat ca 5 kilo sedan jag började med LCHF. OCh jag startade denna kost strax efter nyår i år.
  I början så tappade jag snabbt 2 kilo. Men sedan så har det tagit lite tid. Men det går sakta åt rätt håll. Så på ca 6 veckor så har jag tappat 5 kilo då:)!

  KRAM ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *