TINE K HOME OCH IDAG ÄLKSAR JAG BLÅTT!

Todelooo!
Idag älskar jag blått helt plötsligt. Jag har aldrig köpt något klädesplagg i blått tidigare i mitt liv! Men när jag fick snyn på denna sjal från Maison Scotch på Kärringön så blev jag helt förälskad! Så detta är mitt första blå köp. Och vet ni vad. Jag har gjort en beställning på en mörkblå tröja från Hunky dory som kommer ut i handeln om några veckor.
Och saken är den också. Att jag var och spådde (typ)mig för ca 6 månader sedan. Där sas det bla att jag har för lite blått i mitt liv. Jag är en aktiv person som har många gärn i elden. Och hon kunde se att jag skulle bära blått. Det skulle få mig att må bra. Aktiva personer mår bra av blått! Så nu är det dag två som jag bär blått. Vi får se om jag kommer märka någon skillnad på mig. Kanske kommer jag sänka min a100 projekt till 99, hihihi. Så ni alla söta bloggerskor som är som jag ( 100 projekt i taget ) skulle också kunna testa på att bära blått. Så kan vi ha en utvärdering om den saken här på bloggen??!!

Mina trasiga älsklings Jeans från G-star! Dessa är höstens nya tvätt = ME LIKE!

Älskar råa betongsyrot inomhus. ( En härlig inspirationsbild) Lamporna kommer från Tine K home.

Ni har väll inte missat att Tine K  home släpper din höstkollektion 2011 i morgon. Wow, så spännande! Bilderna är lånade från Tine K homes blogg. Gå in här på bloggen för att se mer av Tine K home.

Det är några bloggare som undrar var småstaden är för stad? Så jag tänkte så här. Vi kan ha en gissa staden här på bloggen idag. Är det:  Laholm? Alingsås? Västerås?
Have a lovely day!
Vi ses senare!
KRAM
♥ CC


17 thoughts on “TINE K HOME OCH IDAG ÄLKSAR JAG BLÅTT!

 1. Att vara någons fru says:

  Västerås såklart 😉
  Du klär dunderbra i blått, så fram för mer blåa köp säger jag! Jättefint till dina egna färger.

 2. Norr om Köpenhamn says:

  Tuuuusen tack för din söta kommentar hos mig. Jag blir så själaglad :o))))) Och skoj att du hittat till min blogg! Hoppas jag ska kunna inspirera och ge ett o annat leende ;o)

  Vilken jättehärlig blogg du har du med. Helt säkert inspirerande!
  Jag är heller ingen 'blå tjej', men i somras köpte jag en del blått (gärna randigt) och nog sjutton om jag inte känner mig ännu mer kreativ än vanligt ;o) Så fram för blått!!!

  Have a blue Wednesday dear :o)
  Kramar
  Ulrika

 3. Anonymous says:

  Alingsås såklart!
  Måste tipsa dig om InSpire om du inte varit där?
  Hittade det utläckra fatet som är på Tine K hemsida i svartvitt där, b.la
  Butiken ligger på gården där chokladaffären låg, men det kanske är gamla nyheter?
  Tack än en gång för din urmysiga blogg
  Kram Liselotte

 4. Maria - Wikers liv says:

  God kväll snygging! Jag är lite av en periodare, när det gäller färger. Blått gillar jag för det mesta, men det finns ju så många olika blå… Marinblå, har kommit tillbaka till mig i år, från att ha varit ”ute” i många år 😉
  Småstaden är Alingsås! Eller hur? 😉 🙂
  Ha en underbar onsdagkväll och tack för att du skickade utmaningen till mig!
  Kramis! / Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *