TINE K

En just nu bild från småstaden:)! Ligger just i soffan med ett glas Amarone som faktiskt är en av min chefs julklapp till lilla mig = mums! Och tittar på Shrek den tredje med Sockret. Den ur snygga vinkarafen från PB Home kommer från finaste netbutiken MillaMix och den finns att klicka hem här. Julkulorna är från Day Home och glasvasen är från älskade Tine K.
Tjingelingan på er!
Mår ni bra alla julfirare?
Här är det bara toppen. Idag har vi varit ute en sväng hos barnens farfar och tittat ut en stubbe till mig, hihihi! Jag har nämligen hittat ett så snyggt reportage i ett magazin. Där dom hade en vitmålad stubbe inomhus. Och nu vill jag också ha det. Så vi var ute i gammelfarfars stubbhög tillsammans och hittade en snygg stubbe som farfar skall fixa till mig:)! Det låter inte så snyggt kan jag förstå när jag försöker beskriva det här. Men jag skall kolla ut om jag kan finna det rep på nätet så ni kan få se det. Det var verkligen super snyggt!!

Oh my, vad jag älskar denna lilla Tine K skålen. Idag har vi rostade nötter i den.


Lite stökigt, men det är så här det ser ut hos oss när vi myser i soffan Sockret & Me.
Jag har fått en julklapp som jag inte riktigt vet vad jag skall hänga upp den? Den är verkligen super stor:) Ni får se i morgon så förstår ni vad jag menar:)!
Önska er alla söta läsare en super mysig kväll!
KRAM

11 thoughts on “TINE K

 1. Enkel stil says:

  Ska bli spännande att se både julklappen och stubben. Ingen du dum julklapp från chefen. Där jag jobbar spar man in på allt, så julklappar har vi inte fått dom senaste åren. Trist!
  God fortsättning.
  /Anita

 2. Mia says:

  Så mysigtni har det hemma hos er! Gillar verkligen din stil! Håller med här ovan. Det ser inte alls stökigt ut, bara hemtrevligt!!
  Kram

 3. PERNILLA says:

  Ser att det flyttat in lite mer Tine.K saker …var det födelsdagspresenten ? ……Fortsatt trevlig helg och jag ser fram emot att se den färdiga stubben….Kram Pernilla

 4. Room of karma says:

  Ja, det är ju för trist att inte få några julklappar från sin arbetsgivare. När man har jobbat ett helt år så tycker jag att man kan få någon uppskattning:)! Jag köpte också en julklapp till mina snälla chef. För att jag gillar min arbetsplatts sååå mycket! Men det är ju mycket besparingar på företag nu för tiden, trist!

  God fortsättning Anita
  kram CC

  Och tack alla ni andra söta läsare som gillar mitt hem när det är stökigt:)

  ♥ till er!

 5. Anonymous says:

  Snygg vinkanna! Får nog kolla in den lite närmare på netbutiken. Farligt med nethandel. Det är så enkelt att bara klicka hem.

  /Jonna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *