TILL EN RIKTIG TORRIS

Historiens bästa ögon creme ever! Kommer från Estée Lauder här ovan. 

 

 

 

.

Välkommen Veckans Bästa Dag!

..

Är ni redo för bästa fredagstipset från Karma?!.

Oh my, vad torr man är i både hy och hår nu den här årstiden. Men jag har räddningen om ni är som jag, en riktig liten tirris så  här års?!. Nämligen den bästa ögon cremen ever. Efter att ha använt denna igen i ca 1,5 vecka så märker jag stoooor skillnad på både fukten och spänsten i huden runt ögonen. Helt klart en fantastisk  produkt. Värd att testa.

 

Detta är mitt  bästa tips till torra hårtoppar så här års. Me & mina barn har just börjat använda Redken Extreme igen. Och wow, vilken skillnad! Mina barn som har så långt hår som och är ute mycket i det kalla vädret så här års behöver extra mycket fukt. Och det får dom med dessa produkter. Så just nu har både jag och sessorna fint glansigt hår igen:)! Är så himla nöjd med dessa produkter så jag måste dela med mig till här på bloggen. Det är ju synd att gå omkring som en liten torris när det finns bra hjälp att få.

Nu skall jag ta och åka och stor handla massa god mat till sessorna & Daddy i kväll. Själv skall jag åka på julbord med  bästa kollegorna i kväll – till ett jätte mysigt ställe utanför småstaden.

Önskar er en fab fredag vänner!

KRAM

4 thoughts on “TILL EN RIKTIG TORRIS

 1. Catta says:

  Tack för det tipset, kan behövas i dessa kalla och torra tider!
  Länge sedan jag kikade in här så jag måste ta mig en lååång titt igenom dina inlägg =))

  Ha en mysig fredag och trevlig helg!
  Kram Catta

 2. Anonym says:

  Tack sötis vart hittar jag detta underverk? Pris? Vad skoj med julbord med kollegorna .Såg en söt bild på ditt iphone skal glittrigt med en döskalle bara så fint .Vart hittar jag det? Ja det blev många frågor .Ha nu en mysig och amazing fredag snygga och söta du .Bamsekramar Rita ♥

 3. mig&mitthem says:

  Är torr från topp till tå så detta tipset ska scannas in & läggas till på min önskelista. Hoppas du får en härlig kväll ute med kollegor….själv ska jag sitta bänkad framför tv`n kl 21. (Är lite förälskad i både Plura & Mauro) Fredagskrams m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *