Tidningstravar ……

Ny tagna pics. Att jag älskar att läsa inrednings magasin är ingen hemlighet. Och med åren så har jag samlat på mig en del. Jag kan inte slänga dessa magasin, eftersom jag tycker det är kul att kolla tillbaka i tiden. I denna trave består bara utav Elle Interiör &Sköna hem

 

Hello You!
Mår ni bra alla fina läsare?.

 Här är det inget vidare faktiskt! Jag är så dålig av denna gräs pollen som yr här i vår småstad.

I morse var jag ap trött och kunde inte riktigt fatta vad det var eftersom jag har slappat hela helgen, typ. Jag har somnat 2 ggr idag med tidningen i handen. Jag blir så trött av pollen allergin och den medicin jag får mot allergin. Men så är det var år. Den är alltid värst runt midsommar!!

 

Idag har jag varit runt och städat lite här hemma och det slutar alltid med att jag ändrar om och möblerar om lite här och där. Det är roligare att städa då, hihihi…. men det tar längre tid. För sedan åker Canon fram
också. Och efter det så kommer lappen upp och ett nytt inlägg på bloggen är ett faktum.

 

Just nu så har liten Dockan somnat. Hon är också jätte trött efter denna dag då hon har varit ute och cyklat halva dagen. När hon satte sig på sin rosa lilla skeppshult så ville hon inte kliva av den! Så det blev till att cykla långt idag.

 

Nu skall jag ta och sätta mig på vår soliga uteplatts och njuta av solen som lyser denna fina kväll. Det var ett tagsedan vi fick avnjuta en gul sol en hel dag.
Önskar er en fin kväll alla fina!

 

KRAM

One thought on “Tidningstravar ……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *