GODMORGON FRÅN SMÅSTADEN

En dagens svart/vita sovrum.

Välkommen Måndagsmorgon!
Idag har har jag tagit ett Inspirationskort och den löd så här:
Jag har alltid ett val.
Jag är aldrig fången. Det är aldrig för sent. Jag kan alltid göra ett nytt val. Även om det enda valet som är möjligt är att byta perspektiv.
Visst är det helt underbart! Nu tar jag ett kort varje morgon för att inspireras och vägledas till att varje dag skall bli unik. För varje dag är unik och kommer aldrig igen. Kanske skulle ni läsare av RofK också ta till er av detta inspirationskort denna måndag!?! ”Du har alltid ett val, kom ihåg det”

Burberry från topp till tå denna kalla morgon…..

Nya svarta sängkläder. Vi var sugna på lite kontraster även sovrummet. Att bara bädda med helvitt kan ibland bli ganska tråkigt. Men vitt är ju alltid vitt. Men det kan vara kul med lite förändrign i sänghalvan, hihihi.

Nu är det bäddat och klart för att gå över till praktiken och jobba. Om ca 40 min så skall jag assa första operationen för idag. Vi har 7st pat som skall operera sig hos oss idag. Jag har laddat med en stoooor och härlig LCHF – frukost som bestod av beacorn, ett kokt ägg och en stoooooooooor latte= mums!
På min Spotify Jag tror jag e kär.
Ha en fin dag alla fina – Så ses vi lite senare idag!
KRAM

3 thoughts on “GODMORGON FRÅN SMÅSTADEN

 1. Ella says:

  Hej CC!
  Jag har några frågor till dig som jag hoppas du har tid att svara på?
  Vad är det för snygg lampa som hänger ovanför sängen ( var kan jag hitta den?)
  Vad är det för snygg kudde som ligger på golvet med peace märke på?
  Ha en bra kväll! Kram

 2. Room of karma says:

  Hej Ella!

  Lampan ovanför sängen är ett gammalt loppisfynd. Lampan kommer från stationen i tjeckien.
  På golvet ligger det ingen peace kudde utan en uuuuuuuuuuur snygg peace väska från butiken Tofsar och Ting. Du finner butiken i vänster kanten på min blogg. Där kan du även hitta många olika snygga väskor med just Peace ♥.

  Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *