Tidig morgon hemma hos oss.

En dagens frukostbod. Jag är inte mycket för frukost. Så det blir ofta bara en kopp med Te innan jobbet. Men på helgerna blir det långa goda och lata fukostar. Allt eller Inget hihihi.

Dessa stor jumbomuggarna köpte jag på för många många år i  Kronhuskvarteret i Göteborg men han finns inte kvar i dag.

Sociala familjen? tidning och datorn, hihihi. Men ibland är det avkopplande att läsa till frukosten.

Här ser ni mitt favorit porslin.

Nu skall jag ut i parken med liten nakenhund som alltid på luncherna.
Psst! Ni som har mailat mig ang tavlorna i gårdagens inlägg. Svarar jag genom mailen på. Förlåt om jag inte har varit så snabb på att svara. Men jag kollar sellan av mailen:) Det var en smart läsare som skrev i kommentarfältet att hon har mailat mig. Det var bra tänkt  av henne. Jag kollar oftare på blggen en mailen. kan ju vara bra att veta om ni inte får något svar inom dagen eller två.

Önskar er en fin dag!
KRAM
CC

5 thoughts on “Tidig morgon hemma hos oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *