TÄVLING – VINN ETT PRESENT KORT HOS LOVEYEWEAR

 Karen Walker KW Number One Critter-gold

De exklusiva bågarna från Karen Walkers Limited Edition-serie Fantastique är nu här! Vilken båge är din favorit?

Cutler and Gross CG 0932-peach.

Dessa känns helt rätt till våren 2013.

..

… 

..

Todelooo! 

Denna härliga november kväll kan jag, tillsammans med den finfina butiken Loveyewear, presentera en fantastisk tävling där vinsten är inte mindre än ett presentkort på hela 500kr. Deltar gör du här hos Room of Karma kära bloggis!
….
Lämna bara en liten kommentar och länk till den glasögonmodell som är din favorit här hinne hos Loveyewear här. Samt gilla dom på Fejjan här. Enkelt eller hur?!.

 …

….

Det går att tävla fram till fredagen den 7/12 kl 21.00. ..
Lycka till!
….

12 thoughts on “TÄVLING – VINN ETT PRESENT KORT HOS LOVEYEWEAR

  1. Lifessilverlining says:

    Denna tävling vill jag inte missa för jag vill nämligen ha ett par nya glasögon i liknande färg som dina. Så nu håller jag allt vad jag kan och hoppas på vinst! Jag gillar och delar hos mig för extra chans. Kramkram Nilla

  2. Pingback: EN DAGENS BLOGGERSKA | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *