Tävling – Vinga of Sweden

Tävling -  Vinga of Sweden

 

Tävling -  Vinga of Sweden

 

Tävling -  Vinga of Sweden

 Välkommen nya februariveckan!

.

Mår ni bara alla fina bloggisar?

Jag tycker att vi kickar igång denna veckan med en super fin tävling här på bloggen. Jag läste att ni var många som gillade min nya superfina kopparfärgade termos i ett tidigare inlägg. Så idag startar jag en tävling tillsammans med Vinga där ni kan vinna denna fina coppar termos Java.

.

Allt ni behöver göra är att klicka in er hos Vinga of Sweden och leta upp er favorit produkt. Gå sedan in i mitt kommentarfällt och länka till den varan ni tycker bäst om. Lätt som en plätt! Skriv sedan ert namn under så jag vi kan nå er när tävlingen är slut.

.

OBS! Ni behöver inte ha någon blogg för att delta i tävlingen.
Tävlingen pågår till och med onsdagen den 4:e mars kl 12,00.
.
.
.
.
Lycka till!
Kram/Carola
tillvisitkort2

30 thoughts on “Tävling – Vinga of Sweden

  1. Ida says:

    Åh vilken fin vinst!
    Finns ju så mycket fint på sidan men eftersom mina tankar just nu mest kretsar runt vårt husköp, och alla härliga sommarkvällar vi ska spendera med t.ex. grillning i trädgården, så är min favorit denna poncho http://www.vingaofsweden.se/poncho-stanford?group=prod_prod_grp-s3%2F63 Den ser både varm och fantastisk snygg ut. Perfekt att värma sig med när det blir kyligt och på så sätt förlänga kvällarna!

    Önskar dig en härlig tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *